Ultimă oră despre Traian Băsescu! Tocmai s-a aflat

Fostul președinte al României a fost surprins recent când a mers să vadă un complex rezidențial din nordul Capitalei! Fiind nevoit să se mute, Traian Băsescu a vizitat un penthouse situat la etajul 7, în valoare de aproximativ 400.000 de euro.

Dezvăluirea momentului despre Traian Băsescu! Unde se va muta fostul președinte? Tocmai s-a aflat
Așadar, un agent de vânzări a dezvăluit că toate apartamentele construite până în momentul de față în complexul rezidențial au fost deja achiziționate. Mai mult, unul dintre ele a fost vândut fostului președinte al României, Traian Băsescu!

„Nu mai avem nimic disponibil, adică cu predare imediată. Avem termen de livrare 2024, septembrie, și vorbim de apartamente de tip studio, 2 camere, 3, 4… Vorbim de 2 camere, 48 de metri pătrați plus 6,5 metri balcon- 124.000 de euro plus TVA 5 la sută. Vorbim de apartamente complet echipate, finisate, predate la cheie!”, a spus agentul de vânzări, potrivit informațiilor transmise de romaniatv.net

Citiți și:  Radu Cristescu il face praf pe Traian Băsescu: Cum ar fi vândut fostul presedinte Flota României

De asemenea, acesta a fost întrebat și dacă o persoană care achiziționează un apartament se poate lăuda cu faptul că îl are pe Traian Băsescu drept vecin de cartier.

„Așa este, da!”, a confirmat agentul de vânzări, înainte de a sugera că fostul președinte a achiziționat un apartament cu mai mult de două camere.

Traian Băsescu a fost surprins și de două femei de serviciu
Totodată, Traian Băsescu a fost surprins și de către două femei de serviciu care spun că au dat „nas în nas” cu el când acesta a venit să vizioneze apartamentul.

„Am dat nas în nas cu el când a venit să vizioneze! Eu eram la… subsoluri îi zicem noi, la minusuri, mă duceam să verific. Era cu domnii de la birouri să vadă parcarea. Bună ziua, bună ziua și-atât! Și-a văzut de drum cu domnii de la birouri să vadă locul de parcare! E exact ca la televizor! E un om normal! E exact așa cum pare la televizor! Poate și mai popular decât pare la televizor!”, a spus una dintre femei.

Citiți și:  Detalii de ultimă oră despre starea lui Traian Basescu: nu mai poate vorbi

În acest context, acestea au explicat și că apartamentele din complexul rezidențial sunt foarte scumpe, iar Traian Băsescu a cumpărat probabil ultimul „penthouse” disponibil. Conform sursei menționate, prețul unui astfel de apartament este de aproximativ 400.000 euro.

Fostul președintele a recunoscut anterior că și-a cumpărat în rate un apartament aflat în București, însă nu se poate muta deoarece nu este mobilat.

„Am contract de vânzare-cumpărare. Următoarele rate le voi plăti conform înțelegerii legate de scadența unor titluri de stat pe care le-am achiziționat cu mai mult timp în urmă. În niciun caz acel apartament nu este locuibil începând de mâine”, a spus Traian Băsescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.