Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

ULTIMA ORA despre Cristian Pomohaci! Adevăratul SCANDAL de abia acum a apărut! Breaking news

popa pomohaci

Preotul Cristian Pomohaci, implicat în mai multe multe scandaluri controversate, a fost bănuit de Aurelian Preda că ar fi încercat să-l otrăvească.

Înainte să se stingă din viață, din cauza unei boli crunte care l-a măcinat ani de zile, Aurelian Preda a trecut prin momente cumplite. Artistul ar fi fost otrăvit chiar de Cristian Pomohaci, celebrul preot implicat în mai multe scandaluri sexuale, scrie Cancan.

Cântărețul l-a suspectat pe fostul preot Cristian Pomohaci că i-ar fi pus otravă în cafea, după ce a realizat cu acesta un interviu tensionat. Ba, mai mult, Aurelian Preda ar fi primit adesea mesaje prin care era întrebat dacă nu mai moare odată.

Cu doi ani înainte ca boala cumplită să-l răpună, Aurelian Preda a bătut la poarta cântărețului Cristian Pomohaci din Rebrișoara. Ospitalier, Pomohaci l-a dus și prin vecini pe artistul venit să-i afle poveștile de viață.

După ce a terminat filmările, Aurelian Preda s-a simțit atât de rău încât a chemat salvarea. Acesta l-a suspectat pe Pomohaci că i-ar fi pus otravă în cafea. Mai mult, Aurelian Preda primea și mesaje prin care i se dorea moartea.

„Sunt oameni care îmi dau mesaje și îmi spun: nu mai mori odată? Oameni dragi, oameni care s-au bucurat de suferința mea. Dar există un Dumnezeu care le judecă pe toate. Eu nu sunt supărat pe acele persoane, eu știu despre cine este vorba și le doresc tot binele din lume”, spunea Preda.

Că Pomohaci i-ar fi pus otravă în cafea știu mulți dintre apropiații cântărețului. Producătoarea artistului, confidentul lui, dar și alți artiști cărora le-a mărturisit pățania. ”Într-adevăr, cafeaua pe care a băut-o la un interpret anume, nu vreau să-i dau numele, ar fi conținut ceva substanțe otrăvitoare, să zic așa. Acum, nu știu cât a fost de adevărat, lui i-a fost foarte rău în acea seară, a vomat foarte mult tot drumul. Într-adevăr, așa s-a spus, că acea cafea ar fi conținut o substanță otrăvitoare”, a spus Cora, producătoarea fostului artist.

„Mergeam la o filmare, fiind agasat de acest domn solist de muzică populară, a mers mai mult forțat și mi-a spus că nu și-a dorit să facă această emisiune și acolo. Într-adevăr, a spus că s-a simțit foarte rău după ce a băut o răcoritoare sau o cafea, nu rețin exact. I-a fost foarte rău, a apelat la ambulanță, i-a fost foarte rău plecând de acolo. A avut o perioadă foarte grea”, a dezvăluit și George Craioveanu, confidentul artistului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.