GENERAL

ULTIMA ORA despre crima din Arges. Ce se intampla cu criminalul

62277629

Rudele victimelor din Bascov au ridicat trei dintre cadavre de la morgă şi se pregătesc de înmormântare. Între timp, criminalul de la Bascov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și a fost mutat din arestul Poliției Argeș la Spitalul Penitenciar Mioveni, unde va primi tratament. Acesta a declarat că nu va face recurs pentru că nu are unde merge.

Criminalul de la Bascov a fost arestat pentru 30 de zile şi i-a cerut judecătoarei să îi explice ce înseamnă acest lucru.

În sala de judecată, bărbatul a susținut că avea discernământul diminuat. Acesta a declarat că nu a realizat ce face.

Mai mult decât atât, criminalul a recunoscut că ar fi luat o cantitate mai mică din medicamentul pe care îl avea prescris.

Sora criminalului și nepoata lui de doar 6 ani vor fi înmormântate la Pitești, la cimitirul Sfântu Gheorghe. Părinții săi și fratele vor fi înmormântați chiar în Bascov, în apropiere de casa în care au fost uciși. Cei trei ar urma sa fie înmormântați vineri, iar cele doua sâmbătă.

Psihologii spun că furia bărbatului are strânsă legătură cu perioada copilăriei.

”A ucis membrii familiei directe și asta ne arată inclusiv momentul în care i s-a declanșat problema. A fost în mica copilărie. E posibil ca părinții să nu își fi dat seama pentru că aveau un copil nou-născut, fratele mai mic, cel ucis acum. Tulburarea de adult are legătură directă cu copilăria. A fost furios și este furios pe părinți! Este furios pe forța fratelui mai mic care era normal și pe părinții care își îndreptau atenția către el. El a suferit o dificultate emoțională și se simțea neobservat. Familia nu este vinovată! Este greu să oferi iubire unui om cu schizofrenie paranoidă.

El era fratele mai mare, după nașterea lui s-a simțit în aer pentru că părinții susțineau copiii mai mici.

Faptul că el folosește neologisme în discuția cu magistrații este un semn clar al schizofreniei. Comportamentul lui este bazat pe niște scenarii care aparțin creierului psihotic.

Sursa: antena3,ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.