GENERAL

ULTIMA ORA despre Bone Ferenc, presupusul criminal din Bihor. Detalii din ancheta

1 3 233155 1653538774 04293 fav

Presupusul ucigaș al tinerei găsite fără suflare pe un câmp din Bihor a fost prins de polițiști. Individul se ascundea în vagonul unui tren de marfă din Oradea. A fost încătuşat şi dus la Parchet, cu propunere de arestare preventivă.

Deşi criminaliştii au găsit geanta victimei în maşina lui, bărbatul nu recunoaşte crima şi spune că autoturismul în care femeia a fost văzută ultima oară nu este al lui.

Anchetatorii au reuşit să refacă filmul tragediei şi i-au conturat profilul psihologic. Un tip violent, cu multe obsesii şi cu o personalitate duală.

A fost găsit într-un tren dezafectat
Ferenc Bone a ajuns la Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj după ce a fost prins de poliţiştii din Oradea, în vagonul unui tren dezafectat. În apropiere se afla şi maşina presupusului criminal, care a fost verificată în prezenţa lui. Potrivit surselor, anchetatorii au descoperit în autoturism un sac de dormit roz, dar și geanta tinerei găsite fără suflare pe un câmp.

Localnicii au văzut agitaţie în zonă iar când au aflat că un posibil criminal a fost prins chiar în apropiere de casa lor au rămas şocaţi.

Ce au observat anchetatorii pe camerele de supraveghere
Bărbatul a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră după ce poliţiştii din Bihor au găsit cadavrul iubitei sale, profesoară în judeţul Cluj, la 94 kilometri distanţă de locul dispariţiei, în satul Corniţel, din judeţul Bihor.

Politiștii au refăcut traseul tragediei. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care maşina condusă de bărbat trecea prin centrul satului bihorean. În imagini se vede însă o persoană care stă pe scaunul din dreapta, a cărei faţă poliţiştii au blurat-o. Ar putea fi o altă femeie sau un posibil complice.

Bărbatul nu a făcut niciun fel de declarații
Un apel 112 anunța seara trecută că mașina dată în consemn, de mai bine de 24 de ore, se află într-o parcare din Oradea, într-un cartier mărginaș, chiar lângă șinele de cale ferata.

Polițiștii orădeni au periat toată zona si l-au găsit pe bărbat, ascuns într-unul dintre vagoanele unui tren de marfă, ce staționa în gara de mai bine de 2 luni de zile.

Când a fost prins de polițiști, bărbatul nu a fost violent, însă nu a vrut să facă declarații în fața anchetatorilor. Mașina a fost verificata în prezenta lui, apoi dusă la sediul poliției municipiului, unde a fost sigilată.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost dus mai apoi la sediul IPJ Bihor, unde au ajuns și procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

În mașină, polițiștii au găsit un sac de dormit roz, dar și geanta femeii.

Sursa: antena3.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.