Ultima ora. DEMISIE de rasunet in Romania!

Este oficial: Directorul CFR Călători și-a dat demisia! El nu a plecat din fruntea instituției ca urmare a scandalurilor în care a fost implicat, legate de lipsa lui de profesionalism, ci foarte probabil în urma pierderii sprijinului politic.

Ovidiu Vizante a fost numit și sprijinit în funcție de USR PLUS care, după cum se știe, a ales să părăsească guvernul Cîțu.

Ovidiu Vizante și-a dat demisia din funcția de director general al CFR Călători pe 27 august, cu intrarea efectivă în vigoare în data de 1 octombrie 2021.

Demisia i-a fost aprobata astăzi de Consiliul de Administrație al CFR Calatori.

Mandatul șefului CFR Călători Ovidiu Vizante, cel care le spunea jurnaliștilor să caute soluții pentru oamenii blocați în câmp, a fost prelungit de consiliul de administrație al instituției la jumătatea lunii august.

Scandalul copiilor blocați în tren
Ovidiu Vizante a fost implicat într-un scandal la finalul lunii iulie atunci când un tren cu copii care plecase la ora 19 din Mangalia a ajuns abia a doua zi dimineață la ora opt și jumătate în Gara de Nord. Jurnaliștii Antena 3 au cerut atunci explicații, însă Ovidiu Vizante le-a cerut jurnaliștilor să găsească ei soluții.

”Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația.”, s-a apălat Vizante pe mâini, la vremea respectivă.

În urma incidentului, Florin Cîțu spunea că dacă ar fi ministru al Transporturilor l-ar concedia pe șeful CFR Călători.

Sursa: capital.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *