Ultima ora. DEMISIE de rasunet in Romania!

Este oficial: Directorul CFR Călători și-a dat demisia! El nu a plecat din fruntea instituției ca urmare a scandalurilor în care a fost implicat, legate de lipsa lui de profesionalism, ci foarte probabil în urma pierderii sprijinului politic.

Ovidiu Vizante a fost numit și sprijinit în funcție de USR PLUS care, după cum se știe, a ales să părăsească guvernul Cîțu.

Ovidiu Vizante și-a dat demisia din funcția de director general al CFR Călători pe 27 august, cu intrarea efectivă în vigoare în data de 1 octombrie 2021.

Demisia i-a fost aprobata astăzi de Consiliul de Administrație al CFR Calatori.

Mandatul șefului CFR Călători Ovidiu Vizante, cel care le spunea jurnaliștilor să caute soluții pentru oamenii blocați în câmp, a fost prelungit de consiliul de administrație al instituției la jumătatea lunii august.

Scandalul copiilor blocați în tren
Ovidiu Vizante a fost implicat într-un scandal la finalul lunii iulie atunci când un tren cu copii care plecase la ora 19 din Mangalia a ajuns abia a doua zi dimineață la ora opt și jumătate în Gara de Nord. Jurnaliștii Antena 3 au cerut atunci explicații, însă Ovidiu Vizante le-a cerut jurnaliștilor să găsească ei soluții.

”Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația.”, s-a apălat Vizante pe mâini, la vremea respectivă.

În urma incidentului, Florin Cîțu spunea că dacă ar fi ministru al Transporturilor l-ar concedia pe șeful CFR Călători.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *