“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

ULTIMA ORA Demisie cu scandal din USR-PLUS! ‘Sunt aceeași mizerie’

7515449 mediafax foto alexandru dobre 538x332 1

După ce Ștefan Tanasă, subprefectul de Iași, a devenit președintele organizației județene a USR-PLUS, s-a produs o ruptură în partid.

Printre cei care au decis se părăsească USR-PLUS Iași, după alegererea lui Tanasă, se numără și Anca Lupu, care și-a anunțat demisia din „uniunea celor care ar fi putut să salveze România, dar n-au facut-o”, joi, 1 iulie.

Acum, Lupu spune că poate să afirme că „USR, PSD, PNL și UDMR sunt aceeași mizerie”.

„Aceasta este demisia mea din uniunea celor care ar fi putut să salveze România, dar nu au făcut-o

După 3 ani și 3 luni în politică, cu “oameni noi”, afirm in cunostinta de cauza ca USR PSD, PNL , UDMR sunt aceeasi mizerie.

Pentru putinii oameni decenti care mai raman pe aici: va spun ca, dupa atata vreme si dupa atatea sperante spulberate pentru un viitor macar demn , nu mai vreau sa ma mint.

E clar ca a ramane in USR inseamna a alege una din cele doua parti: pe ce a aflata la putere ( pentruc are iti trebuie meritocratie, adica minciuna, lacomie, lipsa de transparenta, nepotism si voturi aranjate cu metoda autobuzul) sau pe cealalta, a complicilor (pentru ca e clar ca asta inseamna a ramane intr-o situatie in care voit sau nu, faci jocul celeilalte parti).

Cat despre valorizarea, in interiorul partidului, a femeilor interesate de egalitate de gen si reprezentativitatea electoratului majoritar al patriei, a fost egala cu 0….Plec din Uniunea celor care puteați să Salvați România, Dar n-ați făcut-o”, a scris Anca Lupu, conform B1.ro.

Conform sursei citate, deputatul Cosette Chichirău a pierdut total controlul asupra USR Iasi. Dupa ce consilierul local Cezar Baciu i-a tulburat serios planurile de a deveni primar, trecand de partea lui Mihai Chirica, Chichirău a pierdut si sefia organizatiei judetene.

„Cosette Chichirău nu e omul care să lase puterea din mână de bunăvoie. Puterea ei acum este șefia filialei județene a USR Iași. Faptul că nu mai candidează pentru un nou mandat este fiindcă a estimat că nu-l poate obține și nu fiindcă nu și-ar dori să fie în continuare președintă. Renunță la confruntare fiindcă vrea să evite un eșec usturător. Declară că vrea să candideze la Biroul Național și de aceea renunță la președinția filialei județene. O poveste. Ea nu a reușit să intre în BN nici când era USR singur, fără PLUS – acum șansele sunt și mai mici. George Țăranu din filiala Iași a luat atunci mai multe voturi decât ea. Așadar, nu are cum să fie acesta motivul renunțării”, mai spune Lupu.

Potrivit acesteia, Cosette Chichirău ar avea șanse foarte mici să câștige șefia organizației USR-PLUS Iași pentru că nu ar putea obține toate voturile de la USR și încă ceva de la PLUS astfel încât să-și asigure victoria.

Sursa: bugetul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.