ULTIMA ORA Demisia momentului în media!

Este demisia momentului în lumea presei autohtone. Un cunoscut jurnalist tocmai și-a anunțat plecarea de la o publicație. Mai mult, acesta a făcut dezvăluiri complete. S-a aflat unde își va continua activitatea.

Schimbare importantă pe piața media. Un cunoscut jurnalist, cu peste două decenii de activitate în presă, și-a dat demisia de la o publicație. Chiar acesta a făcut anunțul pe o rețea de socializare.

Demisia începutului de an în presă
Este vorba despre Silviu Sergiu, fost redactor șef adjunct la Evenimentul Zilei. Acesta a anunțat pe o rețea de socializare că a plecat de la Newsweek. Cel care a mai trecut de-a lungul timpului și pe la România Liberă și-a găsit repede de muncă.

Silviu Sergiu va activa la un site numit podul. Toate detaliile plecării sale de la Newsweek și amănuntele despre noul loc de muncă au fost oferite chiar de către acesta.

„Dragi prieteni,

La 31 decembrie 2020 relația mea contractuală cu SC News International SA, care deține franciza Newsweek în România, s-a încheiat.

Am dat curs propunerii colegilor de la Podul de a începe o nouā călătorie jurnalistică.

Îi mulțumesc lui Razvan Gheorghe, prietenul și, mai nou, noul meu coleg, pentru generoasa ofertă pe care mi-a făcut-o încă de la lansarea Podul, ofertă căreia i-am dat curs dupā doi ani. ?

Îi sunt recunoscător pentru oportunitatea de a scrie într-o publicație online pe care a construit-o de la firul ierbii și care, în doar doi ani, a atins cifre de trafic impresionante, comparativ cu resursele avute la dispoziție.

Am venit în echipa Podul pentru a contribui la o nouă etapă în dezvoltarea proiectului. Dupā 23 de ani de presā, provocarea de a construi ceva în peisajul mass media este binevenitā.

Rămâneți aproape, pentru că avem multe surprize pregătite.

Să fim sănătoși!” , a scris Silviu Sergiu pe o rețea de socializare.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.