“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ULTIMA ORA de la ANM: COD GALBEN în Oltenia, Muntenia, Transilvania şi Moldova

o furtuna celulara poate lovi romania 29244

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis recent o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru următoarele zone.

ANM a emis Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru următoarele zone
Potrivit informațiilor transmise de meteorologi, Codul galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată vizează zone din Oltenia, Muntenia, Transilvania şi Moldova. Totodată, avertizarea este valabilă vineri, între orele 12:00-22:00.

Astfel, pe parcursul zilei de vineri, în Oltenia, jumătatea de vest a Munteniei, sudul şi estul Transilvaniei, nordul Moldovei şi la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină, explică ANM. Totodată, în intervale scurte de timp cantităţile de apă vor depăşi 25-30 l/mp şi izolat 40 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică ce vizează toată ţara
De asemenea, de vineri, ora 12:00, până duminică, ora 23:00, va fi în vigoare o informare de manifestări de instabilitate atmosferică ce vizează toată ţara.

În intervalul respectiv, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, izolat, grindină.

Aceste fenomene se vor semnala în zilele de vineri şi sâmbătă, mai ales după-amiaza şi seara, în zonele de deal şi de munte, precum şi în sudul, centrul şi estul teritoriului. Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, aria ploilor însemnate cantitativ se va extinde treptat dinspre nord-vest şi va cuprinde duminică toate regiunile, transmite meteorologii. Mai apoi, cantităţile de apă vor depăşi 15-20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25-50 l/mp, în intervale scurte de timp sau prin acumulare.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.