ULTIMA ORA: Cumnatul lui Ponta: bătut şi jefuit în arestul IJP Prahova de interlopul Ionuț al lu’ Mița

futut-in-cur-ponta-cumnat

Surse din interiorul IPJ Prahova au confirmat informaţia că în urmă cu aproximativ trei zile, Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta a fost bătut şi jefuit în arestul de la Câmpina de un interlop din comuna Floreşti, Prahova. Conform aceloraşi surse, conflictul ar fi fost aplanat de colegii de celulă care, cunoscându-l „de la televizor”, l-ar fi bătut crâncen pe agresor.

Ionuţ Pietraru, zis Ionuţ al lu’ Miţa este un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani din comuna Floreşti, Prahova, cunoscut în zonă ca „urmaş” al interlopului Aurică „Pumn de Fier”, cunoscut în penitenciarele din România ca fiind un individ deosebit de agresiv. Ajuns în arestul IPJ Prahova de la Câmpina ca urmare a suspiciunii de furt al unor cabluri de cupru de la microhidrocentralele de pe râul Prahova, Ionuţ s-ar fi impus în scurt timp ca ” şef de cameră”.

Conform surselor detinute de presa locala prahoveana, Ionuţ Pietraru, zis Ionuţ al lu’ Miţa nu avea nici cea mai vagă idee despre cine, Iulian Herţanu în momentul în care acesta a fost adus în „camera sa”. Văzând că Herţanu deţine bunuri considerate ca fiind „de lux” în arest: mâncare şi ţigări, acesta şi-ar fi „cerut partea” de şef de cameră. Şocat de refuz, Ionuţ l-ar fi lovit cu violenţă pe cumnatul premierului, producându-i răni în zona feţei.

În sprijinul lui Herţanu ar fi sărit ceilalţi colegi de celulă care ştiau cine este şi care l-ar fi lovit cu violenţă pe agresor. În urma conflictului, şi victima şi agresorul ar fi necesitat îngrijiri medicale. Iulian Herţanu, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi Ionuţ Pietraru, zis Ionuţ al lu’ Miţa la Spitalul Municipal Câmpina. Cazul nu a fost mediatizat de IPJ Prahova.

Contactat telefonic de observatorulph.ro, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova a declarat că nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la acest eveniment: „La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova şi la nivelul Arestului Câmpina nu au fost înregistrate sesizări sau plângeri vizând fapta de agresiune a cărei victimă să fi fost Iulian Herţanu „, a declarat Alexandru Ursu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Cristiane Nu stiu niciodata nimic, tin minte doar pe cei ce i-au mituit la vot cu un kil de orez, ulei sau mai stiu eu ce dar nu stiu ca atunci cand intra la putere le ia inmiit, Pentru personajele astea nu conteaza cat fura cei de sus ci cat le da. NU au stiu NICIODATA ce voteaza. Se prezinta la vot ca oile si intreaba ce primesc daca voteaza apoi dupa alegeri se plang ca l-i s-au taiat din salarii, pensii etc. Te-ai dus ca oaia la vot ca oaia traiesti, …………trebuia sa stii ca sticla aia de ulei .orezul, micii si berea , primite pentru vot, trebuie sa-ti ajunga 4 ani, oaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *