Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

ULTIMA ORA. Cum va fi VREMEA azi, 15 aprilie 2019:

vrm1

Vremea se va ameliora în cursul zilei de luni, dar va rămâne rece. Va ploua doar din loc în loc în sud-vestul şi în estul ţării. Tot în est, dar şi pe creste, vântul va mai avea intensificări. Temperaturile vor fi cuprinse între 8 grade Celsius în Bucovina şi 17 grade în regiunile vestice şi centrale.

Bucureştenii vor vedea câteva raze de soare acum, la începutul săptămânii, dar nu au scăpat încă de ploi.

În Bucureşti, condiţiile de ploaie vor deveni tot mai mici. Luni, norii vor mai lăsa loc şi soarelui, iar temperaturile vor urca până la cel mult 14 grade Celsius. Presiunea aerului va fi în creştere.

În Capitală, ploile slabe vor reveni la mijlocul săptămânii. Tot atunci, temperaturile vor mai pierde 2-3 grade pe timpul zilei, dar vor mai creşte puţin, noaptea.

La munte, încă sunt două anotimpuri. Pe creste sunt ninsori şi vânt, iar la poale, plouă. Vremea potrivită pentru drumeţii întârzie să apară. Ploile vor fi prezente luni în masivele sudice şi sud-vestice, iar de marți, ele vor avea frecvenţă mai mare în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali. La altitudini mari, vor predomina ninsorile şi lapoviţa, iar vântul va avea intensificări.

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI DE AZI. 15 APRILIE 2019

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.