ULTIMA ORA: CRIMA IN BUZAU

Omor intre melteni după o baută, în localitatea buzoiană Balta Albă.

Surse judiciare au declarat că un bărbat de 62 de ani din localitatea Balta Albă a fost găsit mort, pe stradă, în timpul nopţii de luni spre marţi.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a sfârșit într-o baltă de sânge, după ce a fost bătut de doi prieteni de pahar. Deocamdată nu sunt cunoscute motivele altercației.

Săteanul a fost găsit într-o baltă de sânge, pe un drum din comună, după ce a fost bătut de doi prieteni de pahar.

Nimeni nu știe deocamdată de la ce a pornit conflictul dintre bărbat și prietenii săi de pahar. Sătenii din Balta Albă sunt îngroziți că o asemenea grozăvie s-a întâmplat chiar în satul lor. Nimeni nu își explică cum de la o ceartă s-a ajuns la crimă.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

După ce au plecat, între cei trei a izbucnit un scandal, iar victima ar fi fost lovită pumnii şi picioarele, pe stradă. După câteva ore, omul a fost găsit mort.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia. Pe numele celor doi suspecți care l-au lovit pe bărbat au fost deschise dosare penale, iar aceștia au fost reținuți.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile