ULTIMA ORĂ! Crimă în Buzău din cauza unui tanar care se droga cu etnobotanice!

UPDATE 19 55: Criminalul a fost prins si reținut in zona Conacul Trandafirilor din Parcul Crâng, de către un echipaj de jandarmi. El a fost încătușat și dus la sediul IPJ Buzău pentru audieri.

UPDATE 19:40: În aceste momente mai multe patrule de la Poliţia municipală îl caută pe suspect în tot oraşul. El face parte dintr-o familie dezorganizată, părinţii fiind mutaţi la Bucureşti, iar el a rămas în grija rudelor pe care le-a înjunghiat. Potrivit unor surse din rîndul anchetatorilor, tînărul îşi făcea veacul printre oamenii străzii în zona din spatele magazinului Winmarkt sau pe la Crîng.

UPDATE 19:35: Tânărul are 1.80 m, este slab și are părul lung. Poartă blugi de culoare albastră, hanorac galben și geacă gri. A plecat de la locul faptei având cuțitul la el.
Victima este Adrian Mocanu, 56 de ani, fost ofiter de armată.

UDPATE: SE PARE CA TRAFINCATII ARESTATI RECENT LA BUZAU AU SCHIMBAT AMESTECUL DROGURILOR, MOTIV PENTRU CARE TOTI CONSUMATORII DEVIN DE NESTAPANIT DUPA PRIMELE FUMURI TRASE, IAR ALTII MOR.

Poliția din Buzău este în alertă după ce un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a înjunghiat cu bestialitate unchiul și mătușa, pe fondul consumului de droguri. Criminalul este în libertate.

Crima s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe strada Dimitrie Cantemir (carteier Micro14) din municipiul Buzău. Andrei M., un tânăr de 23 de ani, cunoscut drept consumator de etnobotanice, și-a înjunghiat unchiul și mătușa, după are s-a făcut nevazut.

Bărbatul a decedat, in timp ce sotia sa se afla în stare grava la UPU.

Revenim cu amanunte!

VEZI SI: INFORMATIE DE ULTIMA ORA IN CAZUL TRAFICANTILOR DE DROGURI ARESTATI LA BUZAU. CURTEA DE APEL PLOIESTI A RESPINS CONTESTATIA IMPOTRIVA ARESTULUI PE 30 DE ZILE FORMULAT DE ACESTIA. CE PARERE AVETI?

Sursa: Reporter Buzoian

2 comments

  1. Unde este politia? Unde sunt cei responsabili din politia Buzau cu crima organizata si drogurile? Sa-si dea demisia toata conducerea politiei municipale si judetene, incepand cu seful de birou pana la comandantul IPJ. Cum sa nu ai nicio reactie dupa atatea saptamani in care apar atatia copii drogati la spital? Toata lumea stie care sunt dealerii de droguri din Buzau, numai politia nu stie. De ce nu au saltat-o pe baba din spate de la floraria Codlea? De ce nu auzim de arestari masive si de confiscari de droguri? Inseamna ca politia este mana in mana cu dealerii de droguri. RUSINE POLITIA BUZAU.

  2. Unde este politia? Unde sunt cei responsabili din politia Buzau cu crima organizata si drogurile? Sa-si dea demisia toata conducerea politiei municipale si judetene, incepand cu seful de birou pana la comandantul IPJ. Cum sa nu ai nicio reactie dupa atatea saptamani in care apar atatia copii drogati la spital? Toata lumea stie care sunt dealerii de droguri din Buzau, numai politia nu stie. De ce nu au saltat-o pe baba din spate de la floraria Codlea? De ce nu auzim de arestari masive si de confiscari de droguri? Inseamna ca politia este mana in mana cu dealerii de droguri. RUSINE POLITIA BUZAU.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *