ULTIMA ORA. Ce se va intampla cu trupul Cristinei Topescu. DECIZIA familiei

Medicii încă lucrează la raportul toxicologic în cazul morţii Cristinei Ţopescu, dar nu s-a putut stabili cauza exactă a decesului, din cauza stării avansate de degradare a corpului. Există, totuşi, unele informaţii care ar indica faptul că jurnalista ar fi făcut infarct şi a murit în somn. Cristina Ţopescu ar fi fost în viaţă pe 28 decembrie 2019, când a avut ultimul apel telefonic şi se presupune ca în jurul Anului Nou ar fi decedat.

Trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat miercuri, la ora 12, iar tot atunci se va face şi o slujbă, informează surse din apropierea familiei.

Corpul Cristinei Ţopescu va fi incinerat

Trupul Cristinei Ţopescu va fi incinerat, au anunţat surse din apropierea familiei, acest lucru urmând a se întâmpla miercuri, 15 ianuarie 2020, la crematoriul uman, unde va fi ţinută şi o slujbă religioasă.

Cristina Ţopescu a fost descoperită decedată, în propria casă, de o vecină care nu o mai văzuse de la Crăciun. Ea a observat că e ceva în neregulă, după ce a văzut, uitându-se pe geam, că unul dintre câinii Cristinei Ţopescu ar fi fost mort, în casă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.