ULTIMA ORA! Bomba zilei! Dăncilă, denunțată la DNA! Este vorba despre bani ilegali

Lovitură în plin pentru PSD! Liderul Partidului Social Democrat nu se aștepta la asemenea anunț! Se pare că aceasta a fost denunțată la DNA împreună cu un al greu din PSD.

Reprezentantul legal al Asociației de tenis CS Triumf 2000 Craiova, Napoleon Tudor Spartacus Iacov, care este și președintele Asociației Sportive Fotlbal Club Progresul București, a depus o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție pe data de 15 noiembrie.

Principala persoană vizată în această plângere este Ion Țiriac însă apar și numele unor grei din PSD precum fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Pe lista lui Iacov apar și numele fostului ministru al Tineterului și Sportului, Bogdan Matei, a șefului COSR, Mihai Covaliu, a fostului șef FRT, George Cosac, dar și a cetățeanului maghiar Marky Jeno, directorul turneului Bucharest Open.

Citiți și:  Dăncilă RABUFNESTE. Acuzatii grave impotriva lui Liviu Dragnea

În plângere, Iacov acuză aceste persoane de înșelăciune, abuz și neglijență în serviciu, uzurparea funcției și a calității oficiale, obținerea ilegală de fonduri și deturnarea lor, precum și constituirea unui grup infracțional organizat din cauză că s-au alocat 340.000 de dolari din fondul de rezervă al guvernului pentru plătirea taxei anuale a turneului WTA Bucharest Open.

Iacov mai precizează faptul că, în conformitate cu regulamentul WTA, taxa anuală pentru un astfel de turneu se ridică la suma de 23.250 de dolari. Scopul turneului era pregătirea olimpică pentru Tokyo 2020 a sportivelor Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Raluca Olaru, Ana Bogdan, Monica Niculescu și Irina Bara. În plângerea penală, Iacov a scris și faptul că Simona Halep, Mihaela Buzărnescu și Monica Niculescu nici măcar nu au participat la turneul Bucharest Open.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile