ULTIMA ORA: Bărbat IMPUSCAT IN CAP de polițiști

Un bărbat a fost împușcat în cap de polițiștii din Constanța, în timpul unei urmăriri pe șosea. Șoferul unei mașini nu a oprit la semnalele polițiștilor, care au tras focuri de avertisment și apoi către mașină. Purtătorul de cuvânt al Poliției a explicat de ce autoturismul era suspect.

În mașina care nu a oprit la semnalele unui echipaj de poliție, se aflau trei persoane. Două au fugit la momentul abandonării autoturismului, iar rănitul a fost abandonat pe bancheta din spate. Mihaela Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța, a explicat în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX că agenții au vrut să oprească mașina pentru că avea parbrizul spart.

Citiți și:  Mai bine distribuie pubele, cu normă redusă, în Germania decât să fie dascăli în România: „Câştigăm cât într-un an”

„Evenimentul s-a produs în jurul orei 4.30, polițiștii din Năvodari au observat un autoturism cu parbrizul spart, au efectuat semnalul de oprire, șoferul nu s-a conformat, au pornit în urmărire cu semnalele acustice și luminoase, urmărirea a avut loc în Năvodari și Lumina, s-au tras trei focuri de avertisment. În zona unei bariere de cale ferată, polițiștii au încercat să-l oprească, autoturismul a întors și s-a îndreptat către polițiști care s-au refugiat în mașina de serviciu. A mers spre Corbu, unde a fost abandonat” a spus reprezentanta IPJ Constanța.

Mihaela Andreea Iliescu a explicat că polițiștii au urmat procedura legală în acest caz.

„În acest interval s-au mai tras cinci focuri de armă, polițiștii au găsit pe bancheta din spate un bărbat inconștient împușcat în cap. Bărbatul este în stare gravă la spital. Autoturismul era considerat suspect, pentru că avea parbrizul spart. Colegii mei au acționat conform legii, au executat mai multe focuri de armă în plan vertical, iar apoi au tras în autoturism. Intenția nu este de a răni o persoană, intenția este de a opri autoturismul. În acest moment ancheta este pentru identificarea autorilor”.

Citiți și:  A MURIT comisarul-şef de Poliţie Cătălina Popa

Vezi: BUZAU: DOI POLITISTI CARE AU FACUT POLITIA DE RAS! VIDEO IREAL

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile