ULTIMA ORA. ”AU APĂRUT 4 FILMĂRI CU RĂZVAN CIOBANU PE CARE SE MAI VEDE O PERSOANĂ ÎN MAȘINĂ” RĂSTURNARE DE SITUAȚIE

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină. Joi, 2 mai, designerul a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni. Acum însă după moartea lui, există din ce în ce mai multe semne de întrebare cu privire la tragedia în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Există o ipoteză conform căreia designerul ar fi fost urmărit de două clanuri interople, din București și Constanța, la care acesta ar fi avut datorii.

De asemenea, lângă Răzvan Ciobanu, chiar pe scaunul șoferului, se spune că ar fi fost o altă persoană, care s-ar fi aruncat din automobil înainte ca acesta să intre în câmp. Zilele trecute, o tânără a postat un mesaj misterios pe contul de socializare al designerului care a stârnit un val de controverse în rândul internauților.

”Sunt 4 filmări din Năvodari și una din Corbu, de pe camerele de supraveghere, realizate cu fix 16 minute înainte accidentului. Se vede clar că sunt 2 bărbați în mașină. Poliția are aceste informații, dar e mai simplu să clasezi un accident rutier, decât o crimă. Prietenii știu de ce”, spune femeia într-o postare care a fost ștearsă de pe pagina designerului la câteva ore după ce a fost scrisă.

Femeia însă nu a dat mai multe informații, cu toate că a fost luată la întrebări de ceilalți internauți.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/