ULTIMA ORA: ATENTAT TERORIST intr-o gara din RUSIA: cel putin 15 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Cel putin 15 persoane au murit intr-o explozie survenita intr-o gara din centrul Rusiei, anunta surse guvernamentale. Se pare ca explozia a fost generata de o bomba adusa de o femeie si este vorba de un atentat sinucigas, au declarat reprezentantii Comitetului National Antiterorism.

Explozia a avut loc in gara din orasul Volgograd, anunta RT.

Oficialii Politiei au declarat ca au fost informati de o explozie in gara Volvograd-1, fiind raportat fum la fata locului. La inceput s-au anuntat zece morti, apoi 18, iar ulterior oficialii au spus ca 15 oameni au murit in explozie. Un numar de 27 de persoane sunt au fost duse la spital, printre acestea aflandu-se si un copil.atentat-rusia

Citiți și:  De ce Rusia este rea și de ce America e bună?

Incidentul este vazut ca un act de terorism, a declarat Vladimir mrakin, purtatorul de cuvant al Comisiei de Investigatii.

Reprezentantii Comisiei de Investigatii au declarat ca a fost vorba de o explozie masiva, provocata cel mai probabil de o femeie in cadrul unui atentat sinucigas.

Explozia a avut loc langa detectoarele de metal aflate la intrarea in gara. Un martor a declarat ca „doua cadavre se aflau la intrarea in cladire, bucati de geamuri erau imprastiate peste tot, printre daramaturi”. Acesta a adaugat ca explozia a dus la un incendiu pe care pompierii l-au stins repede.

La fata locului se afla multe ambulante, cladirea fiind izolata de catre fortele de ordine.

Citiți și:  De ce Rusia este rea și de ce America e bună?

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile