“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

ULTIMA ORA: ATAC ARMAT la sediul central Google. VIDEO

atm

Cel puţin cinci persoane au fost rănite într-un atac armat produs marţi după-amiază (în cursul nopţii de marţi spre miercuri, ora României) la sediul companiei online YouTube, în orăşelul San Bruno, situat în statul California, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate americane, citate de mediafax.ro.

Focuri de arme au fost raportate în apropierea sediului YouTube din San Bruno, California de Nord, informează BBC. Ambulantele sunt la fața locului, iar poliția a avertizat publicul să nu se afle în zonă. Google, care deține YouTube, a declarat că investighează un eventual “incident de foc”.

Unii membri ai personalului YouTube au raportat prezența unui atacator activ, dar acest lucru rămâne neconfirmat.

“Răspundem unui trăgător activ. Vă rugăm să staţi departe Cherry Ave şi Bay Hill”, adresa sediului grupului, a scris pe Twitter poliţia din San Bruno, într-o suburbie a oraşului San Francisco.

Surse neconfirmate de media locală susțin că atacatorul ar fi o femeie. Aproape 1.700 de persoane lucrează la sediul central al YouTube.

“Un agresor activ la sediul YouTube. Am auzit împușcături și am văzut oameni alergând în timp ce mă aflam la biroul meu. Acum sunt baricadat într-o cameră cu colegii mei, “a scris angajatul YouTube Vadim Lavrusik pe Twitter. Ulterior, acesta a scris pe Twitter că era în siguranță și că fusese evacuat.

“Stăteam într-o ședință, apoi am auzit că oamenii alergau. Primul gând a fost cutremur “, a scris Todd Sherman, manager de produs YouTube, pe Twitter.

Imaginile de televiziunea locală arătă mai mulți angajați ai YouTube care ieșeau din clădire cu mâinile ridicate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.