ULTIMA ORA America in stare de SOC! A fost MASACRU: Sunt multi MORTI si RANITI

Mai multe persoane au fost împuşcate mortal şi altele au fost rănite după ce o persoană înarmată a deschis focul, miercuri, la San Jose, în statul California, într-un spaţiu gestionat de Autoritatea de transport din comitatul Santa Clara din apropierea celui mai mare aeroport din oraş, relatează Reuters, AFP şi dpa.

Adjunctul şerifului din comitatul Santa Clara, Russell Davis, le-a spus jurnaliştilor că “există mai multe persoane rănite şi mai mulţi morţi” şi că persoana care a deschis focul a fost ucisă, scrie Agerpres.ro.

“Nu pot să confirm numărul exact de răniţi şi de morţi”, a spus el, precizând că nu cunoaşte identitatea atacatorului şi nici nu poate confirma cum a murit.

Atacul a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 07.00 (14.00 GMT) într-un spaţiu administrat de Autoritatea de transport din Santa Clara.

“Atacatorul nu mai este o ameninţare, iar spaţiul a fost evacuat”, a postat pe reţelele sociale primarul din San Jose, Sam Liccardo.

San Jose, un oraş cu circa un milion de locuitori, se află în Silicon Valley, un centru global de inovaţie tehnologică şi locul în care îşi au sediul cele mai mare companii tehnologice din SUA.

Potrivit unui canal local afiliat ABC News, locul în care s-a tras nu era deschis publicului, ceea ce înseamnă că atacatorul trebuie să fi fost un angajat pentru a putea pătrunde. În imaginile difuzate la ştiri pot fi văzute o serie de clădiri industriale aflate lângă calea ferată.

Sursa: stiripesurse.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!