ULTIMA ORA! Alertă la Parlament! Ce se întâmplă cu Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul justiției, câștigă ceva timp de liniște. Aflat în conflicte nu doar cu opoziția ci și cu susținători fervenți ai politicilor PSD de schimbare a legilor penale, Toader va fi „judecat” de Parlament miercuri, 10 aprilie.

Tudorel Toader a mai câștigat aproape două zile de liniște. Moțiunea simplă care îl vizează va fi discutată în Parlament abia miercuri, informează Agerpres. Tot miercuri se ia și decizia în ceea ce privește legalitatea completelor de trei, de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), care au judecat marile dosare de corupție.

Dezbaterea şi votul moţiunii intitulate „Justiţia, victimă sigură în mâinile lui Toader” erau programate iniţial pentru luni, începând cu ora 16,00.

Potrivit unor surse parlamentare, amânarea ar fi generată de absenţa motivată a mai multor senatori, aflaţi în străinătate, absenţă care ar putea genera o lipsă de cvorum în plenul de luni, dar şi agenda ministrului Tudorel Toader, care nu i-ar permite prezenţa, luni după-amiază, în plenul Senatului.

În acest moment, Toader este într-o situație delicată, având în vedere că este contestat și de opoziție, dar și de oameni din PSD care consideră că nu se grăbește suficient cu modfificarea legilor justiției.

Sursa:capital.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *