ULTIMA ORA: Alerta cu BOMBA la Sinagoga Evreiasca din FOCSANI! -VIDEO

focsani-bomba1

NU ESTE EXCLUSA PLASAREA DIPLOMATULUI CHIAR DE CATRE EVREI PENATRU A ATRAGE ATENTIA ASUPRA „NATIONALISTILOR” SI A PROVOCA O CONFUZIE.

UPDATE: Ofiţerii SRI au ridicat diplomatul şi l-au dus în poligonul de la Mirceşti, pentru continuarea expertizării. Din primele informaţii, servieta nu conţinea nimic periculos, însă procedurile sunt stricte în astfel de cazuri. Circulaţia a fost reluată în zonă.

Geanta suspectă descoperită în curtea sinagogii evreieşti din Focşani a fost ridicată de specialişti şi transportată la un poligon special amenajat, pentru a fi detonată. Pirotehniştii au cercetat întreaga zonă şi au testat geanta. În urma testelor a rezultat că aceasta nu conţinea o bombă cu ceas. Geanta suspectă va fi transportată însă într-un poligon special pentru a fi distrusă.

Intervenţia a avut loc după o sesizare venită de la liderul comunităţii evreieşti, care a descoperit o geantă diplomat în curtea sinagogii. El a văzut geanta încă de ieri după-amiază, dar într-o primă fază nu i s-a părut nimic suspect. Dimineaţă însă, când a văzut că geanta era în acelaşi loc, liderul comunităţii evreieşti s-a speriat şi a alertat autorităţile.

Echipa SRI, dar şi echipaje de la ambulanţă, poliţie şi jandarmerie au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au izolat perimetrul.

În zonă s-au adunat mai mulţi curioşi, iar oamenii din blocurile vecine au ieşit din case, ca să vadă ce se întâmplă. Cu toţii au fost ţinuţi însă departe de sinagogă în timpul intervenţiei, astfel încât vieţile să nu le fie puse în pericol, în cazul în care s-ar fi produs o deflagraţie.

Sursa: Nationalisti.ro

DACA VA UITATI LA EVREU, O SA OBSERVATI CA MINTE:

pompieri1

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Parca tot pe la Focsani,acum vre-o 15 ani,s-a mai furat niste obiecte de cult dintr-o sinagoga ca mai apoi politia sa constate ca niste evrei au facut-o.Chestia e in recidiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *