ULTIMA ORA.Accident GRAV în Braşov: Un camion plin cu oi s-a răsturnat peste o maşină (FOTO)


Trei persoane sunt în stare gravă, după ce un camion încărcat cu ovine a intrat în balans și s-a răsturnat peste o mașină, pe DN13, între localitățile Rupea și Fișer, în județul Brașov, transmite Mediafax.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), din primele informații, două persoane sunt încarcerate, iar alta este inconștientă, în stop cardio-respirator în urma accidentului dintre Rupea și Fișer, județul Brașov, unde un camion încărcat cu ovine s-a răsturnat peste o mașină.


„Două persoane sunt încarcerate, iar o altă persoană inconștientă, în stop cardio-respirator. Având în vedere distanțele față de primele subunități de pompieri, au fost alertate o descarcarare și o ambulanță SMURD de la ISU Mureș, două echipaje de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, o ambulanță de terapie intensivă mobilă de la ISU Brașov și 3 echipaje SAJ”, arată IGSU.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că accidentul s-a produs după ce un autocamion a intrat în balans într-o curbă şi s-a răsturnat peste un autoturism.

Traficul rutier la această oră se desfăşoară îngreunat, pe un singur fir, alternativ, potrivit Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.