ULTIMA ORA. A RECUNOSCUT! Minorul care a VIOLAT și UCIS fetița de 5 ani a fost arestat

Tânărul de 17 ani, acuzat de violarea și uciderea Esterei, fetița de 5 ani din Baia Mare, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, de Tribunalul Maramureș, acesta recunoscând că este vinovat de comiterea faptelor

Judecătorii au dispus, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 iunie 2019 şi până la data de 26 iulie 2019 inclusiv, a inculpatului J.A., în vârstă de 17 ani, domiciliat în Baia Mare, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol şi omor calificat, a precizat sursa citată.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că acesta, în data de 30 aprilie 2018, într-o clădire dezafectată de pe str. Electrolizei din Baia Mare, „a întreţinut relaţii intime cu o fetiţă în vârstă de 5 ani şi a exercitat acte de violenţă asupra acesteia, cu o cărămidă, la nivelul capului, acte care au condus la decesul victimei”.

Hotărârea Tribunalului Maramureş poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare, a precizat sursa citată.

Estera, o fetiţă de 5 ani a fost violată şi ucisă, în 30 aprilie 2018, în Baia Mare. În jurul orei 23.30, în urma unui apel la 112, se anunţa că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu, de pe strada Electrolizei. Trupul fetiţei a fost descoperit fără viaţă în apropierea zonei în care locuia.

Ancheta a fost ”deosebită din punctul de vedere al intensităţii şi complexităţii”, la ea luând parte mai mult de 50 de poliţişti şi jandarmi, spuneau reprezentanţii Poliţiei Judeţene Maramureş, anul trecut în mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.