ULTIMA ORA. A fost prins TIGANUL CRIMINAL care a UCIS UN POLITIST in misiune langa Timisoara. Unde a fost incoltit Ionel Marcel Lepa. Foto si video

Operatiunea ampla de cautare a celui care a ucis un politist aflat in misiune langa Timisoara s-a incheiat cu capturarea fugarului, la 7 kilometri departare de locul crimei.

Dupa mai bine de 24 de ore de cercetari, scotociri si verificari, cel mai cautat infractor dn Romania a fost incoltit de luptatorii de la trupele speciale de interventie si jandarmi, in ajutorul carora au venit forte insemnate de la mai multe structuri din Arad si Caras-Severin, dar si ofiteri SIAS de la Bucuresti.

Ionel Marcel Lepa a fost incercuit in localitatea Remetea Mare unde a reusit sa fuga pe jos din Izvin, ascunzandu-se in vegetatia din zona. S-a adapostit apoi in casa bunicii unui prieten de-al sau, iar politistii au descoperit urme de sange atat in locuinta, cat si in podul casei. Iar de acolo a ajuns intr-o alta locuinta.

Marcel Ionel Lepa, cel mai cautat infractor din Romania, a fost luat prin surprindere de oamenii legii si nu a opus rezistenta si nu a folosit armamentul din dotare.

Va reamintim, ranit intr-un schimb de focuri, fugarul, se pare, s-a refugiat in prima faza in zona unui cimitir de langa Izvin, unde cautatorii au gasit aseara primele pete de sange.

Inca de ieri, au fost adusi caini dresati sa ia urma, dispozitive cu termoviziune, o drona si un elicopter.

Sute de politisti si jandarmi au periat locul. Vreme de mai multe ore au verificat case, curti, ferme, insa vecinatatile sunt pline de vegetatie si au ingreunat scotocirile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *