ULTIMA ORA. A fost dat afara! Lovitura grea pentru un medic celebru


Sorin Oprescu și încă alţi patru șefi de secție de la Spitalul Universitar au fost demiși. Ei au fost filmați încălcând regulile de protecție sanitară.

Sorin Oprescu și încă alţi patru șefi de secție de la Spitalul Universitar au fost demiși, informează Digi24. Ei au fost filmați încălcând regulile de protecție în timpul unui raport de gardă, iar ministerul Sănătății a declanșat un control.

Șeful secției de Chirurgie generală IV, chiar fostul primar general acuzat de corupție Sorin Oprescu, a convocat o ședință pentru raportul de gardă cu toți membrii secției pe care o conduce.

Protocolul Ministerului Sănătății și ordinul intern emis de managerul spitalului interzic aceste întâlniri și le cer medicilor ca astfel de discuții să se poarte doar online.

În comunicat se anunţă că începând cu data de 15.06.2020 Sorin Oprescu îşi va înceta activitatea
Aşadar, Sorin Oprescu şi cei patru şefi de secţie de la Spitalul Universitar au fost demişi. Ei au fost filmaţi încălcând regulile de protecţie în timpul unui raport de gardă, iar ministerul Sănătăţii a declanşat un control.

„Având în vedere: Decizia Managerului SUUB nr. 1311/12.06.2020 potrivit căreia Domnului Prof. Univ. Dr. Oprescu Sorin Mircea îi încetează numirea în funcţia de Şef Secţie la Secţia Clinică Chirurgie Generală IV începând cu data de 15.06.2020 (…), decide: Începând cu data de 15.06.2020 Domnul Conf. Univ. Dr. Şerban Dragoş – medic primar specialitatea chirurgie generală la Secţia Clinică Chirurgie IV se numeşte în funcţia de medic şef interimar la Secţia Clinică Chirurgie IV până la ocuparea postului prin concurs sau până la revocarea unilaterală din funcţie prin decizia Managerului SUUB”, se arată în decizia de demitere.

De unde a plecat tot scandalul
Reamintim că Spitalul Universitar Bucureşti intră iar în atenţia publică printr-un exemplu negativ. La spital a avut loc un raport de gardă care nu respectă măsurile de distanţare. Medicii şi asistentele secţiei conduse chiar de fostul primar Sorin Oprescu s-au întâlnit într-o încăpere a spitalului în care au ţinut şedinţa de dimineaţă. Se întâmplă după ce ministrul sănătăţii şi conducerea spitalului au interzis acest gen de întâlniri.

Sursa; evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *