ULTIMA ORA! 4 milioane de refugiati se pregatesc sa intre in Romania, toti romanii sunt in pericol!

refugiati-3-sept

In acest moment Romania este in stare de alerta, deoarece s-a anuntat ca peste patru milioane de refugiati vin spre Romania, ofiterii specializati sunt pregatiti pentru orice pentru ai opri sa intre in tara imigrantii, relateaza jurnalmm.ro.

„Semnalele care, în ultima perioadă, vin dinspre Turcia – care găzduiește câteva milioane de refugiați sirieni -, dar și informațiile obținute din cele două țări vecine – Serbia și Bulgaria” , le-au pus serios în gardă pe autoritățile române.

Cu atât mai mult cu cât există posibilitatea ca migranții din Orientul Apropiat și cel Mijlociu să încerce nu numai să forțeze frontierele, ci și să schimbe puțin ruta ”clasică” (Grecia-Macedonia-Serbia-Ungaria-Austria-Germania) folosită până acum pentru a ajunge în inima Europei.

VEZI SI: PRIMELE IMAGINI cu sosirea REFUGIATILOR in Romania

Surse din cadrul ”Internelor” ne-au dezvăluit că este luată în calcul chiar și varianta introducerii României în acest coridor balcanic de migrație ilegală, rută pe care milioane de migranți au folosit-o și anul trecut când au fost duse lupte grele la granițele mai multor state vecine țării noastre.

SHARE SA VADA TOTI ROMANI IN CE PERICOL SUNTEM!

VEZI SI: AVERTISMENT DE ULTIMA ORA DIN PARTEA GERMANIEI: România este în pericol: Sute de mii de refugiaţi vor intra în Bulgaria (VIDEO)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.