ULTIMA ORA: 12 nationalisti ucrainieni ucisi intr-o ambuscada a separatistilor pro-rusi – IMAGINI SOCANTE!

azov88

Nu mai puţin de 12 membri ai mişcării naţionaliste radicale “Sectorul de Dreapta”, care colaborează cu Armata ucraineană în zona de conflict din estul ţării, au fost ucişi miercuri într-o ambuscadă la Doneţk.

“Au căzut într-o ambuscadă şi au fost atinşi de tiruri venind din apropierea gării, în cartierul Petrovski”, în partea de vest a oraşului Doneţk, un bastion al separatiştilor proruşi, a declarat pentru AFP Artem Skoropadski, un purtător de cuvânt al mişcării.

“Doisprezece soldaţi s-au alăturat Armatei Cerului (aluzie la camarazii lor care au murit în luptă). Este o tragedie pentru noi. Iar moartea patrioţilor este o catastrofă pentru Ucraina”, a scris, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Borislav Bereza, alt purtător de cuvânt al naţionaliştilor.

Potrivit Primăriei de la Doneţk, cartierul Petrovski a fost scena unor confruntări armate intense în noaptea de marţi spre miercuri, în urma cărora mai multe case au fost avariate. De asemenea, cinci civili au fost răniţi în aceste confruntări.

Potrivit insurgenţilor, cei 12 au încercat să se infiltreze în Doneţk, într-un microbuz cu draperii mate montate la geamuri. Când autoturismul a fost oprit la un punct de control al separatiştilor, cei de pe locurile din faţă au încercat să se prezinte ca turişti. Imediat a început un schimb de focuri, ucrainienii fiind lichidaţi pe loc. Rebelii au înregistrat un singur rănit.

CITESTE SI: 

2 comments

  1. Rasa albă s-a salvat omorânduse albii între ei. Aici vrea să meargă Marius Trancă și alți manipulați.

    • Nu uita atrocitatile comise de rusi contra poporului roman. Singura sansa momentan de a razbuna ceva e inrolarea in respectivul batalion. In RROMania ce vrei sa faci? Du-te tu cu romanii tai la casapit rusi. Vezi… merge? :))) Romanu a devenit o curva. Pacat de tara asta frumoasa. Vba lui Petre Tutea: „am facut puscarie pt un popor de idioti”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *