ULTIMA ORA. Firea A DECIS! Renunta la politica?


Gabriela Firea a avut probleme mari la sfârșitul anului trecut. Aceasta a suferit o interventie chirurgicala la colon, iar apoi a revenit foarte rapid la Primărie.

Doctorii i-au recomandat repaus, însă ea a decis să reintre foarte rapid în câmpul muncii. Probabil stresul și agitația au provocat o nouă complicație și primarul general a suferit o ocluzie intestinală și a suferit o nouă operație de urgență. Acum aceasta se simte bine și se pregătește pentru o nouă intervenție, finală speră.

Gabriela Firea nu renunță la politică și nici la proiectele de la Primărie. Ea chiar s-a împăcat și cu Liviu Dragnea și i-a invitat la discuții pe liderii grupurilor politice pentru a pune lucrurile la punct.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

”Primarul General, Gabriela Firea, a invitat liderii celor cinci grupuri politice din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti la o reuniune de lucru, luni, 15 aprilie 2019, ora 16.00, pentru a discuta despre situatia juridica a urmatoarelor companii municipale: Compania Municipala Consolidari, Compania Municipala Parking Bucuresti, Compania Municipala Eco- Igienizare Bucuresti, Compania Municipala Iluminat Public Bucuresti.
Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.