George Simion, MUTARE de ultima ora pentru demiterea lui Klaus Iohannis. A fost folosita Poșta Militara

Autorităţile statului au fost implicate, fără să-și dea acordul, în procedura de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis. Autorul acestui demers, deputatul George Simion, AUR, riscă un dosar penal.

Deputatul AUR George Simion ar putea fi vizat de o nouă plângere penală după ce a trimis un număr foarte mare de scrisori către primarii din țară. Dar nu pentru că a trimis scrisorile ar putea ajunge în fața procurorilor ci pentru că a apelat la un serviciu special pentru acest lucru. Este vorba despre poșta specială a SRI.

George Simion s-a folosit de poșta specială pentru a trimite 3.600 de scrisori și tabele de semnături către primării din toată țara. În scrisorile adresate primarilor, acestora li s-a adus la cunoștință programul acțiunilor partidului AUR și erau îndemnați să strângă semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis din funcția de președinte.

Mii de poliţiști din toată ţara au fost nevoiți să livreze personal scrisorile trimise de co-președintele AUR prin care îi îndemna pe primari să pună umărul la strângerea de semnături care să ducă la debarcarea şefului statului.

Citiți și:  Doctorița Flavia Groșan a RĂMAS UIMITĂ după ce l-a cunoscut pe George Simion: Frumos foc, briliant, ADORABIL!

George Simion se consideră nevinovat
Deputatul George Simion a precizat, într-o intervenție la Antena 3, că nu știe cum au fost trimise scrisorile către primării. El a precizat că a apelat la structurile specializate ale Camerei Deputaților, care s eocupă de corespondență.

„Instituțional, noi putem trimite scrisori prin structurile Camerei. Le-am trimis la secretariatul general al Camerei Deputaților care le-a distribuit conform procedurilor. SG a trimis-o mai departe. Dacă cei de-acolo au încălcat vreo chestiune… Dacă le-au trimis cu SRI, cu polițiștii, când spuneți Poșta Militară, mă gândesc la militari. Polițiștii și procurorii doar de AUR se ocupă în țara asta”, s-a justificat George Simion.

AUR se laudă cu succesul acțiunii
George Simion a precizat că acțiunea pe care a întreprins-o cu ajutorul poștei militare s-a bucurat de succes. Potrivit spuselor sale, mulți primari s-au implicat și au trimis, înapoi, la AUR, tabelele completate cu semnăturile pentru demiterea lui Klaus Iohannis.

Citiți și:  Iohannis a convocat miniștrii, individual, la Cotroceni (Antena 3)

„Unii primari ne-au trimis, deja, tabele completate, că vor să fie prieteni, să facem majorități pe viitor. Majoritatea au fost amabili, au început deja să ne scrie, ne-au răspuns că vor da locuitorilor să strângă aceste semnături. Singură problema pe care o avem este cu un primar care ne-a scris înapoi și ne-a întrebat dacă suntem tâmpiți”, a menționat deputatul AUR.

Conform unor surse politice, citate de Antena 3, în acest context, conducerea de la Camera Deputaților ia în considerare formularea unei noi plângeri penale împotriva liderului AUR. Aceasta în condițiile în care legea prevede că la poșta specială se poate apela doar în anumite condiții.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *