ULTIMA ORA. Ce se întâmplă cu CRIMINALUL din Buzău, care i-a dat foc iubitei de 21 de ani


Tânărul de 21 de ani care a provocat incendiul dintr-un apartament în care fosta sa iubită a murit a fost arestat preventiv. Magistratii de la Tribunalul Buzău au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului, sub acuzaţia de omor calificat.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a descoperi dacă bărbatul a avut şi complici.
Tot duminică, a fost efectuată şi necropsia care a arătat că tânăra a murit în urma intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Potrivit ultimelor informaţii, vineri seara, bărbatul era într-un club cin Bucureşti, de unde ar fi plecat la locuinţa fetei din Buzău, după ce aceasta i-ar fi trimis o fotografie cu o altă tânără şi i-ar fi transmis că ştie că se întâlneşte cu amândouă în acelaşi timp. După ce a ajuns la locuinţa fetei, bărbatul ar fi bătut-o, după care ar fi stropit totul cu benzină şi ar fi dat foc.
Procurorii de la Parchetul pe lângă Tribunalul Buzău au dispus sâmbătă reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr bănuit ca sâmbătă dimineaţa a incendiat apartamentul unei tinere din Buzău, aceasta decedând.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că la audieri tânărul şi-ar fi recunoscut fapta.
Trupul tinerei a fost găsit carbonizat sâmbătă dimineaţă, de către pompierii buzoieni chemaţi de vecini să stingă incendiul care cuprinsese un apartament situat la etajul 9 al unui bloc din oraş. Iniţial, pompierii nu au avut informaţii că în apartament e o victimă, găsind cadavrul la cercetarea amănunţită efectuată ulterior.

La sosirea pompierilor, mai multe persoane din bloc s-ar fi evacuat deja, altele fiind evacuate de echipajele ISU Buzău, însă nici una dintre cele evacuate de pompieri nu se afla în apartamentul cuprins de foc.
Tânăra locuia singură în apartamentul ce îi fusese cumpărat de mama sa care este plecată la muncă în străinătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *