GENERAL

ULTIMA CARTE a Elenei Udrea. Se întâmplă luni, 20 iunie

pronuntare elena udrea dosarul gala bute 760481

Fostul ministru român al Turismului nu renunță! Elena Udrea mai are o șansă să scape de condamnarea în dosarul Gala Bute. Despre ce este vorba?

Elena Udrea nu renunță! Fostul ministru mai are o șansă să scape de condamnare
Informația apărut în contextul în care Elena Udrea va fi mutată din celula unde stă singură, la Penitenciarul Târgşor. Perioada de carantină se încheie, iar fostul ministru va fi mutat într-o cameră cu alte șapte deținute.

Totuși, fostul ministru speră să petreacă doar câteva zile în închisoare, ci nu 6 ani, deoarece mai are o şansă să scape de condamnarea în dosarul Gala Bute.

Judecarea recursului în casaţie a fost amânat pentru ziua de luni
Mai precis, un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

A primit între timp doar vizita partenerului de viață
Amintim că aceasta a primit între timp doar vizita partenerului de viață. Acesta a a spus că i-a dus inclusiv un sacou pentru audierea de luni, de la Instanța Supremă.

„Foarte mulţi oameni au spus că este o condamnare abuzivă. Elena are încredere că se poate corecta la recurs condamnarea ei abuzivă. Momentan e ok, rezistă, se pregăteşte pentru poimâine.

E greu că nu-şi poate vedea copilul şi nici nu o pot aduce aici, că discuţia se poartă printr-un geam. E traumă pentru un copil să-şi vadă mama aşa”, a spus Adrian Alexandrov la Antena 3.

Anterior, fostul demnitar a primit acordul conducerii penitenciarului să se întâlnească cu avocatul său. Elena Udrea va stabili împreună cu Veronel Rădulescu ultimele detalii pentru termenul de luni, 20 iunie, când se ia în discuție recursul în casație.

Avocatul Veronel Rădulescu a confirmat întâlnirea ce va avea loc în acest weekend, la penitenciar. Apărătorul Elenei Udrea spune că aceasta îşi doreşte să fie audiată la termenul de luni.

„Este foarte important să discutăm pentru că luni este termen la recursul în casație. Din ce știu, ea vrea să fie audiată. Mai avem de pus la punct și alte lucruri ce țin de alte căi de atac care sunt pe rol, cum ar fi o contestație în anulare sau altele care ar urmă să fie introduse. De aceea mă duc să discutăm aceste aspecte”, a declarat avocatul Veronel Rădulescu.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.