Uite cum se apara un tigan roman prins la furat in Anglia | VIDEO

Un ţigan  a fost prins la furat în Marea Britanie, însă acesta s-a apărat într-un mod original.
Acesta a fost tras pe stânga după ce poliţia a vazut filmarea de pe camera de luat vederi montata pe stradă, când un conducător al unei dubiţe verde a fugit cu nişte haine pe care locuitorii oraşului le donaseră pentru nevoiaşi.
Prins asupra faptului, hoţul a susţinut că în dubiţa în care şi-a băgat marfa erau într-adevăr donaţii, pe care urma să le ducă la destinaţie.

“Yes boss, sorry boss! Bag p*** in voi”

Românii nu au granițe când vine vorba de furat, iar englezii au simțit asta pe propria piele

Nici macar faptul ca englezii doneaza haine sau alimente nu ii opreste pe romani, care fura inclusiv pungile cu ajutoare. Spre nenorocul unora insa politistii sunt mereu pe faza, mai ales ca sunt ajutati de camere de supraveghere, care inregistreaza fiecare miscare.Bariera lingvistica e uneori trecuta rapid, chiar daca romanii se prefac ca nu stiu foarte bine engleza. Politistii apeleaza la un serviciu de traduceri non-stop, prin telefon. Translatorul le-a explicat exact, in engleza, injuraturile pe care le striga unul dintre hoti, in romana.

Sursa: Starea Natiunii

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Un comentariu la „Uite cum se apara un tigan roman prins la furat in Anglia | VIDEO

  • 17 martie 2014 la 17:45
    Permalink

    Tiganii nu au limite la furat…, bag pula-n voi care ma pune-ti in aceeasi oala cu tiganii si in partea voastra de corcitura romaneasca ce va indeamna la tradarea nationalitatii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/