NOUTATIVIDEO

Uite cum arata un BOMBARDAMENT facut de RUSI in Siria. Teroristii ISIS sunt socati – VIDEO

bomba1-610x300

Canalul World News a publicat pe YouTube o inregistrare a unui bombardament efectuat de rusi asupra unor pozitii ale ISIS din Siria. Imaginile sunt coplesitoare.

Un imens nor de praf si resturi ale cladirilor atacate se formeaza in urma atacului rusilor. In inregistrare se aude vocea socata a unui martor care repeta obsesiv „Allahu Akbar”.

In urma cu doua zile, rusii au atacat, in premiera, cu rachete trase de pe un submarin aflat la peste 1.500 de km distanta de tinte. Foarte incantat, Putin a declarat apoi ca spera ca nu va fi cazul sa foloseasca si incarcaturi atomice contra ISIS.

„Trebuie sa analizam tot ce se intampla pe campul de lupta, sa vedem cum opereaza armele. Rachetele Kalibrs si KH-101 s-au dovedit a fi moderne si foarte eficiente, iar acum stim exact: armele de mare precizie pot fi echipate cu focoase conventionale si speciale, care sunt nucleare. In mod normal, acestea nu sunt necesare cand lupti cu teroristii si, sper, ca nu va fi niciodata nevoie de acestea”, a declarat Putin, citat de RT.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.