Uf, biata proastă, stă pe ciuci și se cacă-n glastră!

Proasta României reacționează după eşecul jenant al partidului cu moţiunea de cenzură şi transmite, printr-o postare pe Facebook, că prioritatea social-democraţilor n-ar trebuie să fie acum căutarea de vinovaţi pentru faptul că moţiunea nici n-a mai fost votată ci concentrarea pe alegerile locale.

Totodată, Proasta ţine să îşi exprime susţinerea pentru Gabriela Firea şi să lanseze ironii la adresa contracandidatului acesteia, Nicuşor Dan.

„Suntem în campanie electorală, deci nu acum e momentul pentru a discuta ce s-a întâmplat ieri în Parlament cu moţiunea de cenzură a PSD. Vom avea timp de acest lucru după 27 septembrie, vom vedea cine şi cum a greşit.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Până atunci trebuie să ne concentrăm pe mobilizarea partidului pentru alegeri şi pe combaterea adversarilor PSD.

Văd că unul dintre aceşti adversari – un independent susţinut de actualii guvernanţi pentru Primăria Capitalei – crede că îşi poate acoperi lipsa de idei şi proiecte cu atacuri la PSD şi la guvernul pe care l-am condus. Îi spun că mai bine ar face o analiză cinstită a celor 10 luni de guvernare liberală şi va vedea exact ce catastrofal e bilanţul celor pe care se bazează în alegeri.

Sper că acest „independent de dreapta” va pierde alegerile în Bucureşti, iar Gabriela Firea va câştiga din nou.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

O susţin pe Gabriela Firea şi sunt convinsă că bucureştenii apreciază ceea ce ea şi echipa PSD Bucureşti au făcut pentru Capitala României. PSD va fi din nou victorios în Bucureşti.

Succes, Gabi!”, scrie, pe Facebook, Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.