GENERAL

UE a aprobat Legea Serviciilor Digitale

barbat 112 sotie facebook

“Ceea ce este ilegal offline ar trebui să fie ilegal și online”. Cu acest motto, Uniunea Europeană a aprobat legea care de acum înainte va trebui să protejeze cetățenii care navighează pe net. Furnizorii precum Facebook sau Google vor juca de acum un rol mai important în identificarea și neutralizarea conținutului online ilegal.

Cu o mare majoritate, Consiliul Uniunii Europene a aprobat Digital Markets Act, care va contribui la reducerea puterii marilor giganți ai lumii tehnologiei.

După cum a explicat Andreas Schwab, un europarlamentar german PPE, utilizatorii care cumpără un telefon nou sau un computer nou vor avea de ales ce browser doresc să folosească.

”Vor avea capacitatea de a determina ce asistent virtual să folosească pentru a avea o alegere mai largă. Aceștia vor putea opta pentru motoare de căutare mai mici sau vor putea alege pe cele existente. Toate acestea vor face piețele mai bune și mai inovatoare”, a declarat Andreas Schwab.

În ciuda unor critici, europarlamentarul Andreas Schwab a subliniat că regulile vor proteja cetățenii din întreaga lume: “Am investit multă energie în a face aceste reguli fiabile, proporționale și bazate pe principiul legalității. Ceea ce apărăm în cele din urmă aici este concurența și o apărăm nu numai pentru europeni, ci și pentru americani și restul lumii.”

Sursa: dcnews.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.