Udrea și Băsescu sunt în stare de SOC! Situație EXPLOZIVA


Situație incendiară în dosarul în care Ioana Băsescu și Elena Udrea sunt anchetate cu privire la finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Incredibil ce s-a întâmplat în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009, în care fostul ministru Elena Udrea și Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului președinte Traian Băsescu, sunt judecate pentru instigare la luare de mită, respectiv instigare la delapidare și spălare a banilor.

Potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, SRI a fost solicitat să dea un răspuns cu privire la interceptările din dosar. Răspunsul a venit joi dimineața, însă el nu a putut vedea lumina zilei. Motivul: documentul în care se cerea să se vadă dacă la interceptări s-a implicat sau nu SRI, se afla într-un plic sigilat pe care stătea scris “Strict Secret”. “Răspunsul a venit într-un plic sigilat la care magistrații nu au acces. La termenul trecut avocații au cerut președintelui de complet de judecată să trimită o adresă SRI să vadă cum a fost cu interceptările. Au trimis un răspuns. Nimeni nu știe însă dacă în acel plic se spune dacă s-a lucrat cu SRI sau nu pentru că plicul e strict secret și e în atenția completului de judecată”, a informat sursa citată.

Citiți și:  Udrea A RABUFNIT: 'Mă conving că mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier!'

Avocații au cerut desigilarea plicului, însă acest lucru nu s-a putut face pentru că este nevoie de certificate ORNISS pentru a se putea avea acces la documente care conțin informații secrete de stat. Din acest motiv, discuțiile s-au amânat pentru data de 16 mai.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *