Udrea JOACĂ TARE – Fostul ministru a făcut RECURS


Elena Udrea a făcut recurs la decizia instanței din Costa Rica de a o aresta preventiv pentru două luni, a precizat avocatul fostului ministru, Veronel Rădulescu, el subliniind că declarațiile șefului Interpolului nu au valoare juridică, scrie Mediafax.

„Recursul a fost declarat deja din câte cunosc eu, urmează ca în zilele următoare să fie judecat. (…) Vor fi formulate invocate toate celelalte aspecte, cele privitor la statutul de refugiat obținut în costa rica, privitor la starea de proaspăt mămică ce trebuie să crească un copil cu cetățenie costaricană. (…) Cererea de arest preventivă a avut la bază un mandat internațional de arestare. Fondul cererii de extrădare nu se putea judeca ieri. Ieri s-a judecat doar forma în care va fi prezentat în continuare. (…) Nu știu dacă statul va putea să trimită aceste documente (de extrădare, n.r.). ”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu.

Avocatul a mai subliniat, în contextul în care șeful Interpol din Costa Rica a spus că nu este un impediment pentru extrădare copilul Elenei Udrea, că nu el este cel care ia decizii în justiția din acel stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.