Udrea, ieșire EXPLOZIVA împotriva celor care au sarit la gatul lui Băsescu: Nu vă e rușine? ‘Turnătorul’ Băsescu v-a făcut ‘cineva’

Elena Udrea reacționează la verdictul Înaltei Curți de Casație și Justiție care atestă definitiv calitatea lui Traian Băsescu de fost colaborator al Securității comuniste. Udrea îi atacă dur în special pe cei care au fost ajutați de Băsescu iar acum îl contestă vehement. Cât despre ea însăși, Udrea spune că l-ar fi votat pe Băsescu și dacă verdictul ÎCCJ venea înainte de 2004.

„Deci ICCJ a decis definitiv ca fostul Presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a colaborat, in acceptiunea legii existente azi, cu Securitatea! La fel de bine, cei trei judecatori puteau spune ca nu, soarta noastra si a tarii, ar fi fost aceeasi, nimic nu s-ar fi schimbat. Si nici Putin, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac si ne influenteaza viata azi in Romania si in lume!

Schimba decizia Inaltei Curti cu ceva performantele sau erorile facute de Traian Basescu ca Presedinte, Primar sau ministru? NU!!!

Citiți și:  Avocata Eliza Ene Corbeanu: Băsescu NU își va pierde privilegiile de fost președinte

Daca am fi aflat inainte de votul din decembrie 2004, care l-a facut Presedinte, ca Traian Basescu, despre care toti adversarii politici spuneau atunci ca nu ar fi putut avea cariera profesionala fabuloasa in marina comerciala fara sprijin de la regimul comunist, a povestit in scris de doua ori, despre ce au facut niste colegi ai lui in vacantele de liceeni la un liceu militar!!!!, am fi votat cu Nastase?????????????????

Eu sigur nu!

Mai ipocritilor! Nu va e rusine ca pupati azi in fund pe toti turnatorii la “”Noua Securitate”, ii lingeti si ii faceti eroi pe toti lasii si toate scursurile care s-au imbogatit prin afaceri cu statul si apoi s-au pus la dispozitia “statului de drept” de azi, cu turnatorii ordinare cu care au aruncat oamenii in puscarii si au distrus vieti si cariere?

Citiți și:  Băsescu este terminat! Au apărut noi DOCUMENTE care-l fac praf

Un “stat de drept” mai prost, mai incompetent, mai rau, mai nociv ca Securitatea lui Ceausescu, dar va pute ca Traian Basescu, liceean fiind la un liceu cu profil militar, in anul 1973!!!!!, (cand tot poporul nici nu indraznea sa gandeasca impotriva Sistemului), ar fi povestit aventurile de vacanta ale unor colegi cu turiste poloneze???

Nu va e rusine??? Mai ales voua, nemernicilor, care ati ajuns sa va citeasca altii rahaturile de pe paginile de Facebook, crezandu-va niste lumini, doar pentru ca “turnatorul” Basescu v-a facut “cineva”?

Mars inapoi in groapa de gunoi moral a societatii, unde va e locul si de unde nimeni nu o sa va mai ridice a doua oara!”, scrie Udrea pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *