Udrea iese la rampa! MESAJ dupa ca Basescu si-a anuntat CANDIDATURA la Primaria Capitalei

La doar câteva ore după ce președintele PMP, Eugen Tomac a anunțat candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, reacțiile au început să curgă. Printre cei care au reacționat se numără și Elena Udrea, fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea pare să fie extrem de mulțumită de decizia lui Traian Băsescu de a candida la Primăria Capitalei. Fostul ministru al Turismului susține că dacă acest a decis să candideze, cu siguranță va câștiga.

„Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga! Se face din nou politica in Romania! Se face din nou administratie in Romania!”, scrie Elena Udre pe facebook.

Totodată, aceasta i-a ironizat pe ceilalți candidați la funcția de primar General al Capitalei, care în acest moment „îşi pot lua galetuşele din nisip şi pot merge acasă”.

„Gata, s-a terminat cu gluma!

Candidatii si sustinatorii lor, cei aflati la vedere sau ascunsi aiurea, prin “paduri”, isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa!”, a mai scris Udrea.

Mai e nevoie de câteva semnături
În ultima vreme, candidatura lui Băsescu la alegerile locale a fost vehiculată, însă a fost anunțată oficial, luni, de către președintele PMP, Eugen Tomac. „În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP!

Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București!

Cu Băsescu înainte!

Toți pentru București!”, este mesajul postat de Tomac pe Facebook.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *