GENERAL

Udrea este dupa gratii. Cine îl consolează pe Adrian Alexandrov

elena udrea despre scenariile din pdl la zi nu sunt excluse plecari individuale si cu cine e utila o apropiere 18450153 88656800

În timp ce Elena Udrea este în închisoare, iubitul său, Adrian Alexandrov se răsfață la restaurantele de lux din Capitală. El nu a putut lua masa fără o prezență feminină care să îi țină companie și care să-l facă să zâmbească.

Familia Elenei Udrea se destramă ușor. În timp ce ea este în închisoare, partenerul său, Adrian Alexandrov, se bucură de restaurantele de lux din Capitală. Acesta încearcă ca fetița lui să nu simtă lipsa mamei și o răsfață cu fiecare ocazie.

Adrian a fost surprins într-un loc select din București alături de micuța lui. După ce Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, bărbatul a fost nevoit să se ocupe în totalitate de copilul pe care îl au împreună.

Acesta a ieșit în oraș cu fetița lui, dar și cu mai mulți prieteni. Alexandrov a fost foarte atent la micuța lui, chiar dacă era distras și de alte lucruri din jur.

După ce au petrecut ceva timp la respectivul local, Adrian și fiica lui s-au îndreptat spre mașînă, iar acesta a ținut-o de mână pe fetiță, până când au ajuns la bolidul pe care îl deține. El și-a pus copilul în scaunul de mașină și i-a oferit un pupic.

Elena Udrea, momente cumplite în închisoare
În timp ce Alexandrov ieșea la restaurante de lux, avocata Elenei Udrea povestea că starea clientei sale este îngrijorătoare și că îi este dor de casă. Ea a mai precizat că fetița ei nu știe că mama este închisoare, ci că a plecat cu munca.

„E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă ei este greu să explici „Mama este în Italia la muncă”, invocă ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să îi explice de ce se află în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi, juriştii, de ce e în penitenciar.” , a spus avocata Elenei Udrea.

Avocata a mai declarat că lucrurile nu vor rămâne așa.

„Cine crede că au fost depuse armele, se înșală. Avem cel puțin alte patru acțiuni deschise în instanță. Pe scurt, avem o contestație la executarea pedepsei, în luna iulie, la Tribunalul București. Apoi, avem o altă contestație pe fondul recursului în casație, în luna septembrie, și un apel la contestația în anulare, tot în prima lună a toamnei.

Ca să nu mai vorbesc despre o altă contestație făcută la Înalta Curte de Justiție, al cărui termen este stabilit în octombrie. Pe scurt, vă pot spune că va fi o vară fierbinte, căci credem în șansele noastre!”, potrivit spynews.ro

Sursa: evz.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.