GENERAL

Udrea, dezvăluiri din relația cu Traian Băsescu

base udrea 11475400

Anuntul zilei despre Traian Băsescu. S-a aflat ce i-a făcut fostul președinte al României Elenei Udrea. Informația a fost dezvăluită chiar de fostul ministru al Turismului. Ea a dezvăluit unul dintre marile sale regrete în relația cu fostul șef al statului.

Elena Udrea a vorbit de foarte multe ori, în trecut, despre impactul pe care l-a avut Traian Băsescu asupra carierei sale politice. Fostul ministru a recunoscut, de câte ori a avut ocazia, că a avut multe de învățat de la fostul președinte al României.

Ea a vorbit, într-un interviu acordat recent, care a fost cel mai prețios sfat primit din partea lui Traian Băsescu.

Chiar dacă a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, Udrea a admis că are și anumite regrete atunci când vine vorba despre actualul europarlamentar al PMP. Unul dintre ele este legat de faptul că nu i-ar fi urmat cel mai bun sfat dat de fostul președinte.

Elena Udrea își reproșează faptul că nu a știut să asculte cel mai important sfat pe care l-a primit din partea lui Traian Băsescu, dincolo de „toată experiența de mare om politic pe care am avut privilegiul să mi-o împărtășească”.

Regretul cel mai mare al Elenei Udrea în relația cu Traian Băsescu
„Nu mi l-a spus explicit niciodată, dar eu l-am simțit de multe ori însă l-am și ignorat în același timp”, a declarat Elen Udrea pentru ciao.ro.

„Mesajul a fost că în politică mai ales, nu contează ce faci, nu contează ce crezi tu despre tine, cât de convins ești că faci ceea ce este bine, contează mai mult în ce barcă ești și cum te văd ceilalți, cum te văd oamenii. Dacă aș fi ținut cont de asta, poate că parcursul meu ar fi fost altul în ultimii ani”, a mai fostul ministru.

Elena Udrea a mai mărturisit că regretă și o parte dintre alegerile făcute, întrucât este de părere că s-ar fi numărat printre cei „care conduc astăzi țara”. Fostul ministru al Turismului a apreciat că avea toate șansele să devină un lider politic apreciat inclusiv la nivelul întregii Europe.

„Cred că nu mai există vreo îndoială că ce mi s-a întâmplat mie a fost parte dintr-un plan de schimbare a țării prin înlăturarea sau subordonarea liderilor de orice fel, în special a liderilor politici.

Uitați-vă cine face politică azi în România și cu ce rezultate. Dacă nu aș fi fost chiar vârful acestui plan, bine ticluit în afara granițelor, cu siguranță eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa”, a mai declarat Elena Udrea.

Nu numai fostul ministru are regrete, ci și Traian Băsescu. Acesta a dezvăluit, într-un interviu de excepție, că a numit-o pe Laura Codruța Kovesi în funcția de conducere a Direcției Naționale Anticorupție.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.