UDMR va fi scos în afara legii

steag-cu-stema-romaniei_-background

După ce primarul UDMR din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, le-a interzis veteranilor români să arboreze drapelul românesc pe primăria din oraș, liderul PRU a reacționat afirmând că ”interzicerea arborării drapelului românesc pe primăria din Sfântu Gheorghe constituie caz penal și trebuie să se soldeze cu suspendarea primarului Antal Arpad și cu cercetarea acestuia de către autorități”.

Potrivit deputatului (tradator si fals nationalist) Bogdan Diaconu, ”Suntem în fața unui fapt fără precedent, ca drapelul național să nu poată fi arborat pe o instituție a statului român din cauza unui primar UDMR separatist care nu dorește ca în zonă să fie sărbătorită data de 8 septembrie 1944, ziua eliberării orașului Sfântu Gheorghe de sub ocupația horthystă”.

Citiți și:  [ Ungurii dau startul ATACURILOR de după alegeri ]

Liderul naționalist a mai spus că UDMR este o organizație anti-românească și trebuie scoasă în afara legii. Motivele scoaterii UDMR în afara legii ar fi următoarele: ”Dacă un lider de seamă al UDMR își permite să întineze eliberarea României de sub Horthy pentru a da un semnal al disprețului față de lupta de eliberare a Transilvaniei dusă de Armata Română în cel de-al doilea război mondial, înseamnă că UDMR este un partid horthyst care are un cult pentru ocuparea Ardealului de Nord și pentru crimele săvârșite în acea perioadă”, și-a justificat Bogdan Diaconu intențiile.

Așadar, potrivit comunicatului oficial al Partidului România Unită, acesta ”va identifica mijloacele legale pentru a scoate UDMR în afara legii ca o organizație de factură horthystă și anti-statală”, pentru că ”UDMR a făcut dovada, inclusiv prin gestul de sfidare la adresa statului român săvârșit de Antal Arpad, că nu mai trebuie tolerat să acționeze pe teritoriul României împotriva statului român”.

Citiți și:  [ Alegeri parlamentare 2020: Boicotul a dus la o victorie istorică a UDMR ]
VEZI SI: Bogdan DIACONU, un ex-PSD-ist care incerca sa duca romanii de nas

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
dorin
dorin
5 ani in urma cu

Ar fi și timpul sa se ia măsuri împotriva UDMR ului. Numai bătaie de joc la adresa romanilor și a statului român. Și în România, la fel ca în alte tari europene, exista o singura limba oficială : româna!

Dan
Dan
5 ani in urma cu

Pai titlul nu prea se pupa cu textul. Nu s-a dat nici o lege sau decizie judecatoreasca in legatura cu UDMR, deci faptul ca titlul spune ca "UDMR va fi scos în afara legii" e mincinos.

ion
ion
5 ani in urma cu

Titlu de can-can

Bozgor.hunii
Bozgor.hunii
5 ani in urma cu

toti cei ca antal arpad fiindca sa fie pedepsiti conform legilor din Romania , doar sunt cetateni romani si sa fie incadrati la cea mai grava tradare a tarii . dupa pedeapsa exclusi din randul romanilor si expulzati din tara si fara drept de reintoarcere in tara !!!! daca se crede ungur este liber sa mearga in ungaria atat el cit si cei ca el !!!!

petre
petre
5 ani in urma cu

Cand un tampit invata sa scrie, poti sa te astepti la orice din partea lui . Articolul de fata, incluzand titlul, este cea mai buna dovada.

Olteanul
Olteanul
5 ani in urma cu

Daca noi românii am face asemenea gest in ungaria cu siguranta in secund doi am fi arestati. De ce nu vin sa isi ceara drepturi si in oltenia de exemplu? Pentru ca in secunda unu ar fi botezati in Dunare.

maghiar
maghiar
5 ani in urma cu

Iarasi provocare, iarasi dezinformare si iarasi isterie la un volum sa se auda cat de cat de zarva produsa de criza imigrantilor. Drapelul Romaniei a fost si este arborat conform legii in vigoare pe cladirea primariei. Cei care au vrut sa "sarbatoreasca cu demnitate" (ca de obicei una dintre putinele evenimente de conflict dintre maghiari si romani), insistau sa puna un ALT STEAG PE TURNUL CLADIRII care este in reparatii de ceva vreme.