fbpx
INTERNATIONALSTIRI

Ucraina: toate domnișoarele care vor fi surprinse în baruri si culburi vor fi arestate

Rebelii pro-rusi din Donbas vor ARESTA toate femeile din baruri si cluburi pentru “reinstaurarea moralitatii”

Liderul grupării paramilitare “Fantoma”, care activează în autoproclamata Republică Populară Lugansk din estul Ucrainei, a declarat recent că subalternii săi vor “aresta” toate femeile care vor fi găsite în cluburi şi baruri, această măsură radicală fiind motivată de necesitatea “revenirii la valorile morale”.

“Patrula va primi ordinal de a aresta toate domnișoarele care vor fi surprinse în baruri. Absolut toate! Femeia trebuie să fie păstrătoare a căminului familial. În ce se transformă ea stând în bar? Pe cine vor educa? Ce exemplu vor da? Treceți prin localurile şi cluburile de noapte din oraș și veți vedea că sunt pline de populația feminină. Vreți să spuneți că toate femeile sunt prostituate? Dacă vrei să fii cinstită și curată, stai acasă și ai grijă de gospodărie”, a declarat Alexei Mozgovoi, citat de portalul Mesager.

Acesta a rostit discursul controversat în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată săptămâna trecută.

Pe de altă parte, trei foşti combatanţi ai grupării “Fantoma” sunt daţi în urmărire generală de organele în drept din Moscova pentru uciderea la începutul lunii a doi poliţişti rutieri. Sursa: FrontPress.ro

alexei

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.