Ucisa de tigani pe trecerea de pietoni! Mergea sa cumpere cadouri de Craciun.

Tânăra din Timişoara a fost spulberată pe o trecere de pietoni, săptămâna trecută, și s-a stins din viaţă în spital la mai multe zile de la accident. Imediat după internare, starea ei s-a înrăutăţit. Natalia a fost lovită în plin de o maşină în timp ce se ducea să cumpere cadouri de Crăciun.

Dramă într-o familie din Timişoara, după ce o tânără de 21 de ani a decedat la o săptămână după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni, într-un cartier de la periferia oraşului.

Natalia se îndrepta spre un centru comercial, când o maşină condusă de un bărbat a lovit-o cu 80-90 de km/h, potrivit martorilor. Tânăra a ajuns în comă la spital, iar în primele două zile după accident părea că îşi revine. Ea a deschis ochii şi şi-a recunoscut apropiaţii, însă starea ei s-a agravat, iar medicii s-au dovedit neputincioşi, astfel că Natalia – în cele din urmă s-a stins.

Citiți și:  SPECTACOL GROTESC: Vasluienii, terorizati în centrul orasului: scuipati, înjurati si blestemati dacã nu cumpãrã iconitele tiganilor

Tînăra originară din Liebling este plânsă acum de familie şi de prieteni, cărora nu le vine să credă că Natalia nu se mai află printre ei. Şoferul care a ucis-o pe Natalia se află în libertate, deşi a recunoscut că a circulat cu viteză. În momentul accidentului, în mașină se aflau patru pasageri, care au încercat să dispară după ce victima a fost lovită pe zebră.

Sursa: ExclusivTM

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile