Ucisa de tigani pe trecerea de pietoni! Mergea sa cumpere cadouri de Craciun.

Tânăra din Timişoara a fost spulberată pe o trecere de pietoni, săptămâna trecută, și s-a stins din viaţă în spital la mai multe zile de la accident. Imediat după internare, starea ei s-a înrăutăţit. Natalia a fost lovită în plin de o maşină în timp ce se ducea să cumpere cadouri de Crăciun.

Dramă într-o familie din Timişoara, după ce o tânără de 21 de ani a decedat la o săptămână după ce a fost spulberată pe o trecere de pietoni, într-un cartier de la periferia oraşului.

Natalia se îndrepta spre un centru comercial, când o maşină condusă de un bărbat a lovit-o cu 80-90 de km/h, potrivit martorilor. Tânăra a ajuns în comă la spital, iar în primele două zile după accident părea că îşi revine. Ea a deschis ochii şi şi-a recunoscut apropiaţii, însă starea ei s-a agravat, iar medicii s-au dovedit neputincioşi, astfel că Natalia – în cele din urmă s-a stins.

Tînăra originară din Liebling este plânsă acum de familie şi de prieteni, cărora nu le vine să credă că Natalia nu se mai află printre ei. Şoferul care a ucis-o pe Natalia se află în libertate, deşi a recunoscut că a circulat cu viteză. În momentul accidentului, în mașină se aflau patru pasageri, care au încercat să dispară după ce victima a fost lovită pe zebră.

Sursa: ExclusivTM

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/