Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

Ucigașul tigan din Timiș a fost capturat – VIDEO cu momentul DECISIV

llp

Ucigașul polițistului a fost prins. Marcel Ionel Lepa, un interlop care l-a ucis pe polițistul din județul Timiș și se ascundea de mai bine de o zi, a fost prins marți dimineața, la ora 04.35.

UPDATE. În momentul în care a fost încătușat, criminalul nu s-a mai putut controla și a făcut pe el. Criminalul polițistului de la Recaș a fost dus la spital cu o ambulanță, fiind însoțit de o echipă SIAS. El a fost rpnit duminică în schimbul de focuri cu Poliția, a încercat ulterior să își trateze singur rănile și s-a infectat. În locuința în care a fost capturat Lepa, oamenii legii au descoperit și pistolul cu care l-a ucis pe polițist, dar și muniție.

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a împușcat mortal un polițist din județul Timiș, a fost prins marți dimineața de către oamenii legii în localitatea Remetea Mare, nu departe de Timișoara, mai exact, în locuința unde, ieri, trupele speciale au descins și au descoperit urme de sânge în baie. Este vorba de casa unui prieten al criminalului. Conform primelor informații, polițiștii au reușit să îl ia prin surprindere pe individ, nefiind nevoie să facă uz de armă.

Un poliţist în vârstă de 43 ani, de la Postul de Poliţie Recaş, a fost împuşcat mortal, în misiune, de un fugar, respectiv Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tentativă de tâlhărie calificată și avea pe numele său emis un mandat de închisoare cu executare.

Polițistul din Timiș a fost împușcat mortal de interlop, în timpul desfășurării unui raid organizat pentru capturarea infractorului.

Acesta se numește Cristian Amariei, avea 43 de ani şi activa la Postul de Poliţie din Recaş. Medicii au constatat decesul bărbatului, după mai multe minute de resuscitare.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.