Uciderea mârșavă a Generalului Iranian Soleimani a declanșat alerta mondială! Ce s-a descoperit într-o pădure din România

Uciderea mârșavă a Generalului Iranian Soleimani de catre evrei si americani declanseaza evenimente care ne implica si pe noi:

Congelați de frig, flămânzi și obosiți, așa au fost găsiți, într-o pădure, 15 fugari din Irak și Siria. Polițiștii de frontieră au fost nevoiți să îl ducă pe unul dintre ei direct la spital.

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa – judeţul Caraş Severin au depistat 15 persoane din Irak şi Siria, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei. Grupul se afla în pădurea din localitatea de frontieră Comnorâște.

”În urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cele 15 persoane sunt cetățeni din Irak şi Siria, dintre care 12 adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 61 de ani şi trei minori, cu vârste cuprinse între şase luni şi 5 ani.

Întrucât unul dintre adulți a acuzat o stare de rău, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa în vederea acordării de îngrijiri medicale. În prezent, starea lui de sănătate este stabilă şi se află la sediul sectorului poliţiei de frontieră”, a anunțat, sâmbătă, Petre Nicola, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara.

În timpul anchetei, străinii au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România şi că intenţionau să ajungă într-o ţară din vestul Europei. În continuare poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Vezi: “SOCANT!” CRIMELE comise de Generalul Iranian, Qasem Soleimani, UCIS DE AMERICANI (Lista oficiala)

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Citiți și:  Prof. univ. dr. Ion Coja: Pentru ca Statul evreiesc Israel să apară au trebuit să moară milioane de ne-evrei

Lasa un comentariu