Turcan si-a ridicat poalele in cap, dupa ce i s-a aratat usa. Ce a facut este de NEIMAGINAT

Raluca Turcan, ministrul interimar al Muncii și președinte al PNL Sibiu, a decis în această dimineață să nu participe la ședința PNL în care s-a dat undă verde coaliției cu PSD și UDMR. În semn de protest. A cerut însă și demisia președintelui Florin Cîțu pentru felul în care s-a negociat noua guvernare și mai ales măririle de pensii, alocații și salarii care spune ea sunt nesustenabile.

Mișcarea ei a mirat pe mulți pentru nimic nu anunța o astfel de ieșire, ea fiind una din partizanii lui Florin Cîțu la congres.

Ce a dus la acest atac? Surse la vârful PNL susțin că atacul lui Turcan la Cîțu are ca motiv faptul că ea nu a mai prins nici un minister. Nici măcar Digitalizarea care va fi preluată de colegul ei Florin Roman.

Citiți și:  Florin Cîțu, scandal de ULTIMA ORA cu PSD! Campanie PLATITA anti-Cîțu?

”Ne-a sunat pe toți de două zile. I-a luat pe toți la rând că ea trebuie să fie ministru. Oriunde, doar să fie ministru”, a spus unul din importanții prim-vicepreședinți ai partidului.

”Ea nu a înțeles că președintele a spus clar – Raluca și Alina nu au ce căuta în guvern”, a spus un alt lider al PNL.

Și în chestiunea cu pensiile, e cel puțin ciudat că nu a zis nimic până acum și tocmai acum și-a amintit că nu mai are bani de pensii.

În plus, când era ministru, tot cerea bani de pensii, pentru majorări, deși evident, nu erau, au constatat cu amărăciune alți lideri PNL.

Citiți și:  S-a aflat ce vor să facă, de fapt cu Certificatul verde obligatoriu la locul de muncă (SURSE)

Este foarte posibil ca ieșirea ei să o coste scump și să fie îndepărtată din fruntea filialei PNL Sibiu, susțin surse la vârful partidului.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. ..ce ati facut ma cu turcana…ea tota noaptea s-a chinuit sa pronunte corect digitalizare si cand a reusit voi i-ati dat un picior in cur si trei pumni in cap !RUSINE PNL>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.