TUPEU MAXIM: Comerciantii TIGANI cer mutarea unei Biserici

sfintii-ingeri

Sunt obraznici, tupeiști și fură la cântar fără pic de jenă. Tupeul unora ditnre comercianții tigani este maxim atunci când vine vorba
despre propriile afaceri, iar dacă discutăm depre cei din Piața Centrală, lista de reclamații poate fi una foarte lungă.

După ce au pus monopol pe parcările din jurul pieței, fac mizerie în jurul lor fără să le pese atunci când își descarcă marfa din dubele care de-abia se țin pe roți, sub ,,oblăduirea” polițiștilor locali, tiganii din Piața Centrală își încearcă din nou norocul la decidenții din Palatul Comunal cu solicitări aberante.

Într-o sesizare postată pe site-ul domnuleprimar.ro, un anume ,,Dan“, cel mai ­pro­babil un patron de tarabă frustrat, cere primarului Constantin Boșcodeală să mute Biserica Sf. Îngeri pentru că le ,,ia fața” comercianților: ,,Domnule primar, vă rog să dispuneți mutarea biserici Sf. Îngeri, din parcul central,  pe alt amplasament, întrucât „OBSTRUCȚIO­NEAZĂ „comercianții la intrarea în piața centrală. Cu mulțumiri !!!”.

Dacă ne amintim că la începutul anilor 30, primarul de atunci al Buzăului, Stan Săraru, pentru amenajarea actualei Piețe Centrale, a demolat clopotnița bisericii, în ciuda opoziției deservenților sfântului lăcaș, ca să se poată lărgi strada Unirii, pentru câteva voturi în plus de la prietenii etnici tigani ce n-ar face și actualul primar ca să mărească piața centrală și să facă loc negustorilor.

 

siteprimarie

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. MUTATI PIATA,ORICUM FAC MURDARIE SI NU CURATA CEL MAI SIMPLU SCOATETII AFARA DIN ZONA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *