TUPEU INCREDIBIL: Ţiganii au ajuns sa fure fier vechi cu excavatorul – VIDEO

excavator_87439600

Intervenţie în forţă a Poliţiei, în sectorul 3 din Capitală. Mai mulţi ţigani au intrat cu excavatoarele pe un teren viran, unde au săpat după fier vechi. Oamenii din zonă au chemat poliţia, care a sosit la faţa locului şi a reţinut deja două persoane, însă problema este departe de a fi rezolvată.

Aproximativ 100 de tigani s-au adunat duminică pe un teren viran din sectorul 3 din Capitală şi au început să scormonească după fier vechi, potrivit România TV. Terenul aparţine primăriei generale.

Însă de aproape o lună de zile, spun locuitorii din sectorul 3, mai multe exacavatoare au fost aduse de persoane necunoscute, care sapă după fier vechi. De câteva zile, oamenii au intrat cu excavatoarele şi pe mai multe terenuri private. Astfel că proprietarii pământurilor au depus mai multe plângeri la Secţia 13 de Poliţie.Agenţii de poliţie au intervenit duminică şi au reuşit să prindă bărbaţii de etnie tiganeasca care lucrau pe exacvatoare, însă o bună parte dintre căutătorii de fier vechi au reuşit să fugă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *