TUPEU INCREDIBIL AL TIGANILOR BUZOIENI!

tiganb3

Un tigan buzoian s-a sinucis într-o închisoare din Spania lăsînd în urmă un puradel „bolnav” de doar zece luni, o piranda „îndurerată” şi o întreagă satra pe care pînă nu demult o avea în întreţinere din infractiuni. Este povestea infractorului Florin Ghinea, de 33 de ani, care nu a mai putut suporta gândul că a fost încarcerat și și-a pus capăt zilelor.

El s-a sinucis într-o închisoare din Spania, unde a ajuns după ce a fost reţinut de poliţia din Cordoba. Satra îndurerată încearcă acum să aducă acasă trupul neînsufleţit al tiganului infractor pentru a-l înmormânta creştineşte, dar le trebuie prea mulți bani pentru repatriere, care e peste posibilitățile financiare ale tiganilor. „Neajutoratii” au nevoie de nu mai puțin de 6 mii de euro, pe care acum încearcă să-i strângă cerând ajutorul romanilor, „drama” lor fiind prezentată într-un amplu reportaj al Focus TV.

Florin Ghinea, tigan originar din municipiul Buzău, a plecat la sfîrşitul lunii iunie, în Spania, cu gândul să facă rost de bani pentru a-şi ajuta familia. Avea nevoie de o sumă mare. El s-a stabilit în oraşul Cordoba, locul în care alături de alţi cîţiva cetăţeni de etnie tiganească, a „muncit la buzunare” pe unde a apucat. Iar atunci când era cuprins de disperare pentru că nu avea „de muncă”, ieșea la cerşit. Totul a luat sfîrşit în momentul în care poliţia din localitate a efectuat o razie şi a arestat mai mulți cerșetori, printre care se afla și buzoianul tigan. Toţi tiganii prinşi de oamenii legii au fost reţinuţi şi cercetaţi în stare de arest. Florin Ghinea a sunat acasă și le-a spus rudelor ce a pățit, dar de la sfîrşitul lunii septembrie nu a mai dat niciun semn de viaţă. Vestea care a venit însă la scurt timp de la autoritățile spaniole i-au dat pirandei lui Ghinea întreaga viaţă peste cap. Tiganca a simțit că-i fuge pământul de sub picioare cînd a aflat că soţul său şi-a pus capătul zilelor în celula în care era arestat.

Pentru satra a început din acel moment lupta cu un sistem. Tiganii încearcă să aducă trupul neînsuflețit al cersetorului în ţară, ca să-l înmormânteze așa cum se cuvine, dar până acum nu au reușit să facă mai nimic. Asta pentru că întreaga operaţiune de repatriere costă nu mai puţin de 6000 de euro, o sumă mult prea mare pentru rudele. Sunt 13 tigani care locuiesc în două camere și duc o viață grea, cu bani puțini, abia descurcându-se să o ducă de azi pe mâine. Cu chiu cu vai, ajutaţi de oameni de bună credinţă, au reuşit să strângă 1000 de euro. Le mai trebuie însă destui bani, pe care nu îi au. Teama lor cea mai mare e că dacă nu reușesc să-l aducă pe răposat în țară până sâmbătă, trupul tiganului va fi incinerat de autoritățile spaniole.

Toţi cei care doresc să întindă o mînă de ajutor familiei tânărului pot depune sume în euro în contul contul bancar deschis la Banca Spaniei.
Cont nr: ES.89.0237.6****** – Banco de España. (Ne pare rau, dar redactia noastra nu va poate furniza chiar toate datele. Nu suntem casa de binefacere)
– unele informatii preluate de pe Sansa Buzoiana

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

  1. mai bine il incinerau de viu 🙂

  2. Eu donez o suta de litri de benzina.Sper ca ajunge ptr incinerarea boracului.

  3. RespectaMuncaAltora

    Din ultima parte…. Inteleg ca articolul este 100% copiat din alta parte. Probabil ca toate sunt asa. Poti sa specifici autorii? Sunt articole furate altfel si nu cred ca s-ar bucura originalii scriitori si adevarati jurnalisti sa afle.

    • Draga idiotule, articolul nu este copiat 100%, informatiile sunt preluate partial iar sursa daca te uiti mai bine este precizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *